Bulundu Minecraft Sunucuma İstediğim Komudu Nasıl Eklerim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ezfirm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 243
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ezfirm

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Chate /Starleyy Yazıldığında 1 Kasa Verilmesini İstiyorum Nasıl Yapabilirim Bida Yazındığında İse Ödül Zaten Alındı Yazsın.

Şöyle İletiyim Hocam İşinizi Görür Umarım Skript Olarak Kullanabilirsiniz

Ekli dosyalar

/starleyy Yazdığımda Kasa Anahtarı vermiyor Hocam /crate giveKey Kit Oyuncu_Adı Yazınca Kasa Anahtarı Veriyor

/starleyy Yazdığımda Kasa Anahtarı vermiyor Hocam /crate giveKey Kit Oyuncu_Adı Yazınca Kasa Anahtarı Veriyor
Merhabalar

@Mores attığı skript örnek bir skripttir. Komut kısmını kopyalayıp CC give yazan yerdeki kasa ismini kendi kasa isminiz ve yukarıdaki komudu ise olmasını istediğiniz komut olarak düzenlemeniz gerekiyor.

Bu skripte benzer birçok skript forum üstünde bulunmaktadır. Hediye skripti olarak arayabilirsiniz ve kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Chate /Starleyy Yazıldığında 1 Kasa Verilmesini İstiyorum Nasıl Yapabilirim Bida Yazındığında İse Ödül Zaten Alındı Yazsın.
Hangi kasa eklentisini kullanıyorsunuz belirtirseniz ona göre yardımcı olabiliriz sana.

yukardaki arkadaşın attıgı skripti istediginiz komuta göre düzenledim denermisiniz?

Kod:
command /starleyy:
    trigger:
        if {starleyy::%player%} isn't set:
            execute console command "crate giveKey Kit %player%"
            set {starleyy::%player%} to "1"
        else:
            send "&aBrocla &7» &fHediyeni Zaten Aldın" to player

command /stsıfırla:
    trigger:
        if player is op:
            delete {starleyy::*}
            send "&aBrocla &7» &fHediyeler Sıfırlandı." to player

Oldu Çok Sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl