Minecraft Sunucum İçin Tasarımcı

BerkinY

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
PlotBerkin

Discord:

berkin911

GENEL BİLGİLER
  • Süre: 3 Hafta
  • Bütçe: 3500 TL
  • Sürüm: 1.21.4 veya 1.20.4 Tabanlı Towny
  • Paket Altyapısı: ItemsAdder / Nexo (Çoğu Menü Textureli İstiyorum)
SUNUCU ÖZELLİKLERİ VE NPC'LER
  • Towny Sistemi: Arsa alma, uluslar, kasabalar ve Towny'de olması gereken kalan her şey.
  • Demirci NPC: Özel zırh, silah ve eşya yükseltme sistemi.
  • Kara Büyücü NPC: özel büyüler.
  • Kaptan NPC: Zindan (Dungeon) girişleri ve haritalar arası geçiş.
  • Özel Balıkçı NPC: Textured özel balıkçılık sistemi ve balık satışı.
  • Tüccar & İhale NPC: Oyuncu pazarı ve sunucu market menüsü.
  • Çiftçi NPC: Otomatik hasat ve çiftçi yönetim sistemi.
  • Gümrük / Teslimat NPC: Günlük ödüller ve teslimat görevleri menüsü.
  • Eğitmen NPC: Yetenekler ve meslekler (Jobs) menüsü.
  • Düello NPC: 1v1 arena ve düello sistemi.
  • Sıralama NPC: Sunucu liderlik tabloları ve istatistikler.
  • Köylü Takas NPC'leri: Özel eşyalar için takas alanı.
  • Kasa NPC'leri: Anahtarlarla açılan ödül kasaları (Crates).
DİĞER SİSTEMLER VE ETKİNLİKLER
  • Metin Taşları: Belirli aralıklarla düşen ödüllü taşlar.
  • Depo Sistemi: Yükseltilebilir kişisel ve kasaba depoları.
  • AFK Zone: Pasif ödül kazandıran güvenli bölge.
  • Pinyata Etkinliği: Belirli saatlerde çıkan ödüllü pinyata.
  • Sohbet Oyunları: Kelime oyunu vb. eğlenceli etkinlikler.

Yukardaki listede gördüğünüz gibi bol bol özellik istiyorum 3 hafta sürede istiyorum. Önem verdiğim şeyler güzel hologramlar güzel tasarımlı map bolbol özelliktir arkadaşlar. Güzel bir tasarımcı varsa ulaşırsa çok sevinirim.

yalan olmasın bir tasarımcıdan sadece 2 kit menusu için 2k fiyat aldım piyasa garip

Kanka valla kazıklamaya çalışmış gibi
Karşıma VoseraProject çıktı tasarımları baya iyi gibi bi iletişim kurmayı deneyeceğim

yalan olmasın bir tasarımcıdan sadece 2 kit menusu için 2k fiyat aldım piyasa garip
"2 kit menusu için 2k fiyat aldım" cümlesinde belirtilen "2 kit menusu için" kısmı fazla yüzeysel. Eğer tasarımcıdan sıfırdan yapılacak şekilde yüksek çözünürlük menü istediyseniz bu çok normal; çünkü o tarz menülerde sıfırdan tek tek pixel atılmaktadır. Veyahut iki menu için sadece renklendirme istediyseniz bu fiyat 200-300₺ olmalıdır. Kısacası "2 kit menusu için" gibi bir belirtme ile fiyatın çokluk-azlık durumuna karar veremeyiz.
Kim ya o isim versene
Fiyatın fazla olup olmadığına nasıl karar verdiniz hocam? Hadi fiyat fazla, piyasa serbest piyasa isteyen istediği fiyatı kalitesine göre biçebilir.

İyi forumlar.

"2 kit menusu için 2k fiyat aldım" cümlesinde belirtilen "2 kit menusu için" kısmı fazla yüzeysel. Eğer tasarımcıdan sıfırdan yapılacak şekilde yüksek çözünürlük menü istediyseniz bu çok normal; çünkü o tarz menülerde sıfırdan tek tek pixel atılmaktadır. Veyahut iki menu için sadece renklendirme istediyseniz bu fiyat 200-300₺ olmalıdır. Kısacası "2 kit menusu için" gibi bir belirtme ile fiyatın çokluk-azlık durumuna karar veremeyiz.

Fiyatın fazla olup olmadığına nasıl karar verdiniz hocam? Hadi fiyat fazla, piyasa serbest piyasa isteyen istediği fiyatı kalitesine göre biçebilir.

İyi forumlar.

Ben çok çok pahalı veya ucuz demedim, sadece garip olan kısım fiyatların çok değişken olması

Evet 2k fazla bir para ama aseprite tarzı programlarda tek tek piksel atmak çok emek isteyen birsey. Piyasa çok değişken dediğin gibi ama hazır menu tasarımı veriyorlar yani genellikle yurt dışından alıp leak tarzı yapıyorlar asepriteda. İki yukarıya sizin isminizi yazıyorlar oldu sana özel. Adama dersenki ben kit menüsü istiyorum isim bu filan tahminim hazır tasarım vericektir ona rağmen 2k istiyorsa saçma. kanka yani sen resim yada örneğin mmorpg tema filan istiyorsan 2k normal. senin ne istediğine bağlı bir fiyat kavramı var

İyi forumlar.
Piyasada açık ara en iyi tasarımı ben yapıyorken ben bile o parayı vermiyorum ayrıca çoğu kişi kendi bile yapmıyor (yapay zeka veya çalıntı asset) o yüzden şaşırdım

Piyasa serbest ama 2 guiye 2k fiyat biçen eleman asla çalışamaz. Örn; 2 milyonluk araba için 4 milyon istiyor

Globalde 10 yaşında çocuklar 10 dolara tr piyasasından daha iyi hizmet veriyor bunuda belirteyim bide çok büyütüyorsunuz

Son düzenleme:
Piyasada açık ara en iyi tasarımı ben yapıyorken ben bile o parayı vermiyorum ayrıca çoğu kişi kendi bile yapmıyor (yapay zeka veya çalıntı asset) o yüzden şaşırdım

Piyasa serbest ama 2 guiye 2k fiyat biçen eleman asla çalışamaz. Örn; 2 milyonluk araba için 4 milyon istiyor

Globalde 10 yaşında çocuklar 10 dolara tr piyasasından daha iyi hizmet veriyor bunuda belirteyim bide çok büyütüyorsunuz
Çok iddalısın :squint:, fakat herkes senin gibi piyasanın içinde olmuyor bazıları tamamen freelance olarak takılıyor, piyasadan habersiz sadece yaptığı işin bu kadar edeceğini düşünüyor ve fiyat veriyor

Bende freelance olarak nerdeyse her yerdeyim (18 freelance services, 4 site, +30 popüler showcase discordlar) buna dayanarak söylüyorum zaten bunu. Kendi içimizde türkleri boş ver zaten, 10 15 dolara aynı veya daha iyi hizmeti veriyolar globalde :D Kimin ne olduğu belli az çok, en kötü portfolio bakıyor anlıyorsun

Şu gui 500₺ yaptım daha ne diyim (tamamen emek, çalıntı iş ai vs yok)

Ekli dosyalar

• image-3.webp
    image-3.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Bende freelance olarak nerdeyse her yerdeyim (18 freelance services, 4 site, +30 popüler showcase discordlar) buna dayanarak söylüyorum zaten bunu. Kendi içimizde türkleri boş ver zaten, 10 15 dolara aynı veya daha iyi hizmeti veriyolar globalde :D Kimin ne olduğu belli az çok, en kötü portfolio bakıyor anlıyorsun

Şu gui 500₺ yaptım daha ne diyim

Anladım öyle diyorsan pek üstelemem sonuçta işin içindeki adam sensin bilende

Devir yapay zeka devri, açıkçası günümüzde absürt fiyat veren tasarımcılar çoğaldığı için yapay zekaya başvuruyorum. Gayette güzel iş çıkarıyor. Örnek veya detaylı bir prompt yazmanız yeterli.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl