lawrensdev
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 36
- Minecraft
- lawrensxrd
Discord:
lawrensxrd
lawrensxrd
Byharst
lawrensxrd
ornek bir video mevcutmu ayrica skyblock acmayi dusunuyorum manayi nerde kullandirtabilirimkiCengiz Han 2'de ki Can ve Mana sistemi, eşi benzeri olmayan bir sunucu için eşi benzeri olmayan bir sistem sadece Cengiz Han 2'de olan çok detaylı ve çok aşamalı bir Can ve Mana yükseltme sistemiydi oyunun da kapanmasıyla birlikte artık hiçbir yerde yok, yapın eşsiz olun hocam.
Byharst
MMO Tarzına uyar, video ile anlaşılabilicek bir sistem değil hocam. Oyun kapandıktan sonra ruslar dosyaları leakledi isteyen kendi oyunu kurup oynayabiliyor belirli rus sunucularıda aktif durumda şuan inceleyebilirsiniz.ornek bir video mevcutmu ayrica skyblock acmayi dusunuyorum manayi nerde kullandirtabilirimki
lawrensxrd
MMO Tarzına uyar, video ile anlaşılabilicek bir sistem değil hocam. Oyun kapandıktan sonra ruslar dosyaları leakledi isteyen kendi oyunu kurup oynayabiliyor belirli rus sunucularıda aktif durumda şuan inceleyebilirsiniz.
Ve o efsane mmorpg'nin zirvesi oyunun müziğini saygıyla bırakıyorum, A.b.v joygame oyunu bitirdi.
thejesterlossa
thejesterlossa
Can barı demişim hunger barı yerine sonra hata olmasınStamina olabilir can barı yerine geçiyor ve bir süreden sonra yavaşlıyor bunun yanında çanta weight atında bir plugin var envanter üzerindeki eşyalara değer biçiyor ağırlığına göre oyuncu yavaşlatıyor çok ağır olursa durduruyor
Murtatan
MMO Tarzına uyar, video ile anlaşılabilicek bir sistem değil hocam. Oyun kapandıktan sonra ruslar dosyaları leakledi isteyen kendi oyunu kurup oynayabiliyor belirli rus sunucularıda aktif durumda şuan inceleyebilirsiniz.
Ve o efsane mmorpg'nin zirvesi oyunun müziğini saygıyla bırakıyorum, A.b.v joygame oyunu bitirdi.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!