kadirkuden4
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Kado7Capone
Discord:
Kadirkuden4
Kadirkuden4
umut54
Kadirkuden4
Kadirkuden4
Sunucumda istediğim şey oyuncular ilk defa girse çık gir yapsa bile hatta ölüp yeniden doğsa bile gitmiyecek sınırsız iksir efekti plugini varmı varsa ismi nedir + olarak plugini nasıl yapacağım bilgi verirseniz çok sevinirim
benim demeye çalıştığım içindeki config dosyasını nasıl ayarlayacağım sıfırdan plugin yapmak istemiyorum bir plugin bulup onun config ayarlarını nasıl yapacam bunu öğrenmek istiyorum perpotion ve infinitepotion baktım ama yapamadımPlugin yapımı düşünüldüğünden zor ve karmaşık bir işlemdir. Bunun yerine sorunu skript eklentisi kullanıyorsanız basit bir skript ile çözebilirsiniz.
acablade
umut54
Böyle bir eklenti bilmiyorum. Sunucunuzda skript kullanmıyor musunuz ? Eğer kullanıyorsanız basit bir örnek iletebilirim.benim demeye çalıştığım içindeki config dosyasını nasıl ayarlayacağım sıfırdan plugin yapmak istemiyorum bir plugin bulup onun config ayarlarını nasıl yapacam bunu öğrenmek istiyorum perpotion ve infinitepotion baktım ama yapamadım
Kadirkuden4
valla sen örnek ver olmadı ben kurarım skript'iBöyle bir eklenti bilmiyorum. Sunucunuzda skript kullanmıyor musunuz ? Eğer kullanıyorsanız basit bir örnek iletebilirim.
umut54
Bilgisayara geçtiğimde ileteceğim unutmamak için bildirim kalması için mesaj gönderiyorum.valla sen örnek ver olmadı ben kurarım skript'i
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!