Çözüldü Minecraft Sunucum İçin Ortak/Ekip Arkadaşı Arıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SalihhMinecraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Lt5_treexes

Discord:

Ak47

Selamlar! Kendi Minecraft sunucumu geliştiriyorum ve bu yolda bana eşlik edecek, sorumluluk alacak bir ortak arıyorum.
Hakkımda:
İsim: Saleh
Deneyim: Minecraft sunucu kurulumu ve yönetimi konusunda orta seviye bilgiye sahibim. Sunucuyu şu an tek başıma geliştiriyorum.
Sunucu Hakkında:
Mevcut Tür: TrapPvP (Geliştirme aşamasında).
Gelecek Planları: Sunucunun gidişatına ve oyuncu kitlesine bağlı olarak, ilerleyen süreçte BoxPvP ve ardından Towny modlarını da eklemeyi hedefliyorum.
Ne Bekliyorum?
Serverin teknik ve yönetimsel süreçlerinde bana destek olabilecek,
Yaşı 15 ve civarı olan,
Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi bir arkadaş arıyorum.
Eğer sen de bir sunucunun sıfırdan kurulup büyüme aşamasında yer almak, yönetimde söz sahibi olmak ve birlikte başarılı bir projeye imza atmak istersen, benimle iletişime geçebilirsin!
İletişim (Discord): Exquisite_lamb_56289

Selamlar! Kendi Minecraft sunucumu geliştiriyorum ve bu yolda bana eşlik edecek, sorumluluk alacak bir ortak arıyorum.
Hakkımda:
İsim: Saleh
Deneyim: Minecraft sunucu kurulumu ve yönetimi konusunda orta seviye bilgiye sahibim. Sunucuyu şu an tek başıma geliştiriyorum.
Sunucu Hakkında:
Mevcut Tür: TrapPvP (Geliştirme aşamasında).
Gelecek Planları: Sunucunun gidişatına ve oyuncu kitlesine bağlı olarak, ilerleyen süreçte BoxPvP ve ardından Towny modlarını da eklemeyi hedefliyorum.
Ne Bekliyorum?
Serverin teknik ve yönetimsel süreçlerinde bana destek olabilecek,
Yaşı 15 ve civarı olan,
Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi bir arkadaş arıyorum.
Eğer sen de bir sunucunun sıfırdan kurulup büyüme aşamasında yer almak, yönetimde söz sahibi olmak ve birlikte başarılı bir projeye imza atmak istersen, benimle iletişime geçebilirsin!
İletişim (Discord): Exquisite_lamb_56289
Selam, sana bir önerim var dostum bence kendi projene ara verip başka ekiplerde pişerek hem tecrübe hemde çevre kazanabilirsin. Buradan kendi yaşında ekip arkadaşları bulduğunda pek bir sonuç çıkaracağınızı düşünmüyorum. Kolay gelsin.

Selam, sana bir önerim var dostum bence kendi projene ara verip başka ekiplerde pişerek hem tecrübe hemde çevre kazanabilirsin. Buradan kendi yaşında ekip arkadaşları bulduğunda pek bir sonuç çıkaracağınızı düşünmüyorum. Kolay gelsin.
Haklısın.Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl