Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben bungeecord minecraft sunucusu kurmak istiyorum bunun için 12gb ramlik vds kiralamışdım ama sadece 9gb tını kullanabildim sistem için ayırılan ram miktarınıda sayarsak kaç gb ramlik bir VDS almalıyım?
Anladığımı kadarıyla proxy ve lobi yapmanız gerek proxy 1 gb lobi 2 gb ayırabilirsiniz cakmalobide kurmanız gerek onada 1 gb verebilirsiniz 8 gb ram ve ryzen vds isinizi görebilir fakat ana sunucu için sistemlere bağlı olarak 8 ve üstü ryzen vdsleri tercih edebilirsiniz