Minecraft sunucum için hosting arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ravenzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.364
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ravenzy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Minecraft
ravenzy

Discord:

ravenzy.

15-30 çevrimiçi oyuncu sayısına sahip bir minecraft sunucum var, kullandığım hosting firması veri merkezi değiştirdikten sonra stabil bir ping değeri alamamaya başladık bu sebeple önerdiğiniz hosting firmalarına bakmak istiyorum

Lütfen Keyubu, Batihost, anksoft, hostlayıcı önermeyin

global bir firma önerebilirim istersniz ?

Bilindik Türk firmalarını zaten yazmışsın hocam.
Geriye pek birsey kalmıyor.

15-30 çevrimiçi oyuncu sayısına sahip bir minecraft sunucum var, kullandığım hosting firması veri merkezi değiştirdikten sonra stabil bir ping değeri alamamaya başladık bu sebeple önerdiğiniz hosting firmalarına bakmak istiyorum

hostavir.com bakabilirsiniz

hostifox fiyatları bi tık daha fazla olsa da sonuna kadar değiyor

Rabisuyu inceleyebilirsiniz, Rabisunun fiyatları biraz pahalı ama koruma açısından gayet iyi.

Hostifox, rabisu, sunucu durağı

cielest.net diye bir yerden alıyorum yeni açılan bir firma ama fiyatlar uygun ve kaliteli bence

Rabisu'yu önerebilirim. Uzun yıllar beraber çalıştık ve kendileri bizlere gece/gündüz demeden her an destek sağladılar. Ayrıca koruma konusunda da oldukça iyiler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl