Bulundu Minecraft Sunucum için EU Reklamlarından ve EU'da kitle YÖNETİMİNDEN ANLAYAN YETKİLİ ARIYORUM ! ! !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atheoks

Odunlara Vur Vur Vur!
Stajyer
Elmaslar
29
Minecraft
atheoks

Discord:

atheoks

Hyronis Network | EU Kitle Yönetiminden Anlayan Yetkili

Biz Kimiz;
Merhaba, biz Hyronis Network. Uzun zamandır planlanan ve şuan bütçesinde ortalama 270.000 Türk Lirası bulunan, EU'da açılacak büyük bir GENS tabanlı sunucudur.
Hem Türkiye, hem de EU'da olmayan büyük bir GENS getiriyoruz ve bu oyun modu normal GENS yerine PvP tabanlı, hem gelişme, hemde PvP atabileceğiniz bir sunucu haline getiriliyor. Sunucumuzun tüm tasarımları hazırdır. Açacağımız sunucu 2 3 ayda açılacak bir sunucu değildir.

Aradığımız Yetkili Kişinin Yetkinlikleri;
- EU'da bilgili
- Kitle Yönetiminden Anlayan
- Plugin Editleme/Geliştiricilik Bilgisine Sahip Olma
- Spigot/Purpur ile Sunucu Geliştirebiliyor Olması
- En az B1 seviyede İngilizce Bilgisi (Farklı diller'de bilgili olması avantaj sağlar.)
- Türkçe ve İngilizce'de yazım kurallarına uyması
- Sunucu Açılışımız ortalama 1 ila 1.5 yıl sürecektir. Uzun Vadede Çalışmaya Uygun Olanlar Gelebilir

Bizim Sunduklarımız;

- Rahat ve Samimi Çalışma Ortamı
- Uzun Vadede Para Kazanma İmkanı
- Bizimle Beraber Bilgilenme

Eğer Karşılıyorsan;

Eğer üstte ki gereksinimleri karşılıyorsan gelmekten çekinme. Bana veya ortağıma ulaşmak için Discordlarımızı aşağıya bırakıyorum; Aynı zamanda yetkili gelecek yetkilinin yetkisi Supervisor (Admin Rütbesinin 1 altında) olacaktır. Zamanla Administrator yetkisine yükselecektirç

DISCORD: atheoks (Bana Atarsanız Daha Hızlı Ulaşırsınız)
DISCORD: _aristobulo

Son düzenleme:
Ateş kardeşimizi tanırız, severiz. Başarılı olacağına inancımız tam. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl