Çözüldü Minecraft sunucu'm için anti-cheat.

Minecraft sunucu'm için anti-cheat.

• HackedServer

Oy: 0 0,0%
  • AAC

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keopsfenks

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
61
Minecraft
Keopsfenks

Discord:

Keopsfenks#3642

Minecraft sunucu'm için Anti-Cheat arıyorum. Ben bir kaç tane anti-cheat buldum.​
Bunlardan hangisini önerirsiniz veya önerdiğiniz başka var mı?​

Minecraft sunucu'm için Anti-Cheat arıyorum. Ben bir kaç tane anti-cheat buldum.​
Bunlardan hangisini önerirsiniz veya önerdiğiniz başka var mı?​
Vulcan AntiCheat'ın api ekibinde görev almıştım. Hepsine 1000 çeker öyle söyliyeyim. Eğer alırsanız destek sağlarım türkçe bir şekilde

Vulcan AntiCheat'ın api ekibinde görev almıştım. Hepsine 1000 çeker öyle söyliyeyim. Eğer alırsanız destek sağlarım türkçe bir şekilde
Teşekkür ederim cevabın için. Önerilere açığım herkesin fikrini öğrenmek istiyorum.

Teşekkür ederim cevabın için. Önerilere açığım herkesin fikrini öğrenmek istiyorum.
Eğer alırsan discorddan iletişime geçin size kendi kullandığım configimi vereyim. Muazzam bir özelliği var Hileli clientden girenleri Fabric olarak algılıyor. Vanilladan girenleri vanille diye gösteriyor.

Spartan kullandım factions sunucumda baya işimi gördü diyebilirim tercih edebilirsiniz.

Vulcan'ın birçok avantajı var oyun içerisinde olanları saymayacağım fakat Vulcan'ın yapımcısı Frap fazlasıyla hızlı ve ilgili destek veriyor bilmiyorsanda yardım ediyor tavsiye ederim.

#kilit Vulcan kullanmaya karar verdim. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl