Çözüldü minecraft sunucum açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ellegans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 302
  • Etiketler Etiketler
    yardim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ellegans

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
50
Minecraft
Ellegans

Discord:

ellegans.

merhaba bi paket yapıyorum paketi veldoryanın teslimat plugini 1.21 de çalışmadığı için 1.21 den 1.19.4 e çektim ama sunucu hata veriyor ve açılmıyor kendim düzeltmeyi çalıştım ama beceremedim yardımcı olabilirmisiniz

Üst sürüm bir sunucu ile acilmis haritalariniz var, bir dunyayi ust surumde acarsaniz artik ondan sonra eski surumde acilmaz. Haritanin yedegi / ilk hali varsa ancak o sekilde acabilirsiniz

Bir harita ornek olarak 1.8 surumunde yapilsa dahi, bu haritayi 1.21 de sorunsuz acabilirsiniz, ama 1.21 de actiktan sonra geri surumu indirirseniz chunklar bu sefer artik 1.21 sistemi ile kayitli oldugu icin acilamaz ve sunucu coker.

hocam logda
[19:52:56] [ServerMain/WARN]: Missing data pack paper
hatası var paper dosyanızı kontrol edermisiniz

<span>java.lang.RuntimeException: Server attempted to load chunk saved with newer version of minecraft! 3953 &gt; 3337</span>

Dünya chunklarında üst sürümden bloklar olduğu için dünyayı yüklemiyor. Dünyayı sıfırlayıp hata veren pluginleride uygun sürüme taşırsanız sorun kalmayacaktır

Üst sürümler ile oluşmuş bir dünyayı bloklar ve olmayan itemler sebebiyle alt sürümde açamazsınız. Haritanızı değiştirerek ve hata veren pluginleri düzelterek sunucuyu açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl