Minecraft sunucularınızda yetkili olabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StayLing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 157
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StayLing

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
30
Minecraft
_StayLing_

Discord:

StayLing

Herkese merhaba, ben StayLing.
Uzun zamandır Minecraft'ta kendi sunucumda dahil olmak üzere bir çok sunucuda geliştiricilik yapmış birisiyim.
Fakat 6-8 aydır aktif bir şekilde herhangi bir proje içerisinde bulunmuyorum.
Son zamanlarda fazla boş zamanım olduğunu farkettim ve yeteneğimin körelmemesi adına sizin de istekleriniz üzerinde sunucularınızda geliştirici olarak bulunabilirim.
Genel olarak eklentileri düzenleyerek veya Skript yazarak vakit geçiriyorum. Java konusunda bir projem bulunuyor fakat çok iyi olduğum söylenemez.
Yaptığım projelerin Youtube ve Spigot sayfalarını aşağıdan bulabilirsiniz.
Videolarda gördüğünüz paketleri ben yaptım, çoğu sistemde benim tarafımdan kodlandı.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

( Kodlama alanında bit katkım bulunmuyor )

Bulunduğum birçok proje bulunuyor fakat aralarında kayıtlı tuttuklarım bunlar. Eğer benimle çalışmak isterseniz yorum yaparak Discord adresinizi belirtebilirsiniz.
Teşekkür ederim.​

Github bırakırsan açık kaynak kodlu çalışmalarını vs. görerek insanlar daha fazla bilgi sahibi olabilir.

discorddan eklersen görüşelim awer_12

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl