Minecraft sunucularından anlıyorum diyorsan konuya buyur!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.411
@| BeyazPolis | konuyu cok dağıtmak istemiyorum fakat cok gereksiz ve uzun yazıyorsun bunu sürekli yapınca insanın yazdıklarını okuyası gelmiyor kısa ve acık tutmayı calıs dostum gereksiz uzatıyorsun:;p
Bu konuda haklı olabileceğini düşünüyorum ancak konulara gerçekçi baktığınızı düşünmüyorum

Edit;
Daha kısa yazmaya çalışırım

Son düzenleme:
Bence yanlış düşünüyorsun.

Absürt örnek gibi gelebilir ama futbol takımlarında direkt teknik direktör olarak kariyerine başlayanlar da var, sportif direktör olup yavaş yavaş gelişenler de var. Bu platformu uzun tanımalarına gerek yok. Eğer bir adaletsizlik ortada dönüyorsa, bunu fark edeceklerdir.
2008-2021 yılına kadar bu tarz forum platformları takip ediyorum.
Böyle bir yorum yaptıysam bu tarz şeyleri görüp tecrübe edindiğim için diyorumdur.
Bu etkinliği tek bu platform bu şekilde yapmadı, bir çok site forum bu şekilde oyun sunucuları ödüllerini üyelerine denetim yetkisini verip yarıştırdı.
Bence'de ben yanlış düşünüyorum. Bence tecrübeli ve platformu uzun süre kullanmış takip eden birisini olmaması gerekli. Getirip lak diye birisine verelim yetkiyi.
Bir bildiğimiz var diye fikirlerimiz yazıyoruz, bilgi ve tecrübe her zaman önemlidir.
Teknik direktör olmak içinde beli tecrübeler edinilerek kazanıldığını unutma dostum.

Son düzenleme:
Ben adayım. Oylar bana

Böyle bir yorum yaptıysam bu tarz şeyleri görüp tecrübe edindiğim için diyorumdur.
Bizim tecrübemiz yok mu hocam ayıp ediyorsun :D

Teknik direktör olmak içinde beli tecrübeler edinilerek kazanıldığını unutma dostum.
Zaten tecrübesiz birisini alacaklarını zannetmiyorum MC-TR yönetim ekibinin. Böyle yeni kişilere şans verilmezse olmaz hayat dönmez yani.

Bence tecrübeli ve platformu uzun süre kullanmış takip eden birisini olmaması gerekli. Getirip lak diye birisine verelim yetkiyi.
Benim dediğimi tam olarak anlayamadın sanırım, tecrübesiz birisini alsınlar demiyorum. O yüzden teknik direktör örneği verdim zaten. Teknik direktör olmak için de tecrübenin olması lazım sonuçta. Yeni birilere şans verilmesinden bahsediyorum ben.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl