Evet burada ki bütün mesajlar genel olarak doğru ve haklı . Fakat , MC ölmedi dostlar, belki MC Türkiye şu an biraz ölü, çünkü içerik üretebilecek yeteri zeka veya deneyim sahibi olmayan kimseler , sunucu açmaya çalışıp cebine girecek paraya odaklanıp, birden oyuncularını ortada bırakıp kapatıyorlar. Evet , deneyimsiz veya yeterince aklı ermeyenlerin de 100 kusür oyuncusu olabiliyor.
Ben bazen şaşırıyorum, nasıl diye ama cevap ortada, insanlar içeriğe aç, en ufak bir şey ekleseler hemen atlıyorlar. Yapacak bir şeyleri yok. Bir Asya, Amerika sunucularında oynayamazlar nasıl olsa.
Bu en ufak şey ekleyen sunucularda, genelde kendilerine EN İYİSİ , EN YENİLİKCİSİ , BENİM ALETİM EN BÜ.... falan sallayıp..
oyuncuların aklıya oynuyorlar. Halkubi çoğu Itemsadder ekleyip , iki üç model ( silah, kozmetik ) eklemişler, kullanıkları MCMMO Plugin'nin bile orijinal değilken, orijinalliğini geçtim, düzgün dengeleyemeyip , bir dengesizlik olduğu zaman, editleyip düzeltmek yerine, ya oyuncuyu banlıyorlar, ya da tamamen özelliği kaldırıyorlar.. Daha Eşyanın , base özelliklerini bile değiştirmesini bilmeden, model ekleyip elmas kılıç olan eşyayı Thor'un Hammer'ı olarak kakalıyorlar.
Bir de, o yok mu kasa , V.İ.P , Lord ( özellikleri : /kit ebesinina** = Full netherite falan ama sunucu survival bruhh... spawner falan ... Bıktım dostlar.
Bunlardan bıktığım için, sahip olduğum bütün deneyimle, ayrı bir kafa, belki yurt dışında ki sunucularda bile olmayan bir sunucu açmayı deniyorum ( Gerçi, Asya ile tek başıma yarışamam. Onları es geçelim =] ) . Henüz daha yalnız ve yeni başladım ama 1-2 haftaya betasını versiyonunu açıyorum. Profilimden , DC ekleyip sohbete gelebilirsiniz.
Sadece haritası: