Çözüldü Minecraft Sunucuları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PyramidHead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 724
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PyramidHead

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
203
Minecraft
Umuts

Discord:

The_Sepultura#8776

Merhaba MC-TR forum üyeleri. Bugün sizlerle bir konu hakkında konuşacağım bildiğimiz gibi günümüzde herkes minecrafttan anlayanda anlamayanda sunucu açmaya başladı bu yüzden mc kitlesi kaybedildi sizce herkesin sunucu açması doğru mu?
Benim fikrim: Bence hayır.

Merhaba MC-TR forum üyeleri.Bugün sizlerle bir konu hakkında konuşacağım bildiğimiz gibi günümüzde herkes minecraftdan anlayanda anlamayanda sunucu açmaya başladı bu yüzden mc kitlesi kaybedildi sizce herkesin sunucu açması doğrumu?
Benim fikrim:Bence hayır.
Bence isteyen herkes açmak için uğraşabilir ama sunucu için gereken, eklentiler olsun yapılandırmalar olsun hepsini buradan(forum gibi başka sitelerden de) tedarik etmemeli. Azcık kendisinin de uğraşması gerekiyor.

İsteyen herkes açabilecek durumda ancak, kaliteli ve özgün olan sayabileceğim(iz) çok az sunucu bulunuyor şu durumda, bulunduğu aktiflik kitleyi hakedende bulunuyor haketmeyende

Merhaba MC-TR forum üyeleri. Bugün sizlerle bir konu hakkında konuşacağım bildiğimiz gibi günümüzde herkes minecrafttan anlayanda anlamayanda sunucu açmaya başladı bu yüzden mc kitlesi kaybedildi sizce herkesin sunucu açması doğru mu?
Benim fikrim: Bence hayır.
isteyen herkes açabilir falak bu plugin veya skript bilgisi olması gerek yenilikci olmalı spawnları falan benzer olmıcak falan

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl