Minecraft Sunucuları İçin Yeni Tarz Oyunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan17gg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 746

Furkan17gg

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
14
Minecraft
FirstApostle

Discord:

murasaki2

Herkese Merhabalar

Burada yazacaklarım 'Minecraftta' yeni bir oyun fikri bulabilmemiz için temel olmasını istiyorum.
......
Bildiğiniz gibi 'Minecraftta' çok oyunculu olarak bir sürü sunucu mevcut ama maalesef sınırlı oyunlarla vaktimizi harcıyoruz. Bu oyunlar çoğu kişi için halen vazgeçilmez durumda.
...
Bu Oyunlardan Bazıları : Factions , Skyblock , Minigames , Survival , Pvp , v.b. gibi oyunlar mevcut. Fakat ben bu tarz oyunlardan sıkılmaya başladım.
...
Minecraftta çok oyunculu sunuculara daha farkı tarz oyunlar da gelebilir mesela büyü ile alakalı olabilir veya başka tarz.
...
Farkındayım bu oyunlardan başka bir oyun düşünemiyorsunuz 'Çok oyunculu sunucularda başka neler olacak Allah Allah' Diyeniniz var mıdır bilemem .
Fakat zamanında bu oyunları bulmak içinde emek harcadılar.
...
Birazcıkta Biz düşünelim şu Türkiye Sunucularına Farklı oyunlar getirelim rica ediyorum.
...
Ve benim burada bahsettiklerim 'Katil Kim? , Skywars' Tarzı şeyler değil biraz daha kalıcı bir oyun. Zaten bu dediklerimde 'Minigames' içerisine giriyor

Lütfen Buraya Yok Konu Tasarımı gibi şeyler yazmayın! Biz buraya soru sormak veya tartışmak için yazıyoruz.
Fikirlerinizi Paylaşmayı Unutmayın.
İyi Günler Dilerim.

Son düzenleme:
/adakit - /kit baslangic
komutları eğer oyuncuya 496843 adet elmas blok vermiyorsa
o sunucu oynanmaz.

Anlamadım ? Skyblock Ne alaka
Sadece Skyblock olarak algılama bunu. Geçenlerde forumda "OP Survival" sunucusu gördüm ve insanlar bunu seviyor. Demek istediğim eğer bir sunucuda, herhangi tip (survival, faction...) bir sunucuda eğer kitler oyuncuya yeterince elmas blok ya da elmas blok spawner vermiyor ise o sunucu oy nan maz.

Sadece Skyblock olarak algılama bunu. Geçenlerde forumda "OP Survival" sunucusu gördüm ve insanlar bunu seviyor. Demek istediğim eğer bir sunucuda, herhangi tip (survival, faction...) bir sunucuda eğer kitler oyuncuya yeterince elmas blok ya da elmas blok spawner vermiyor ise o sunucu oy nan maz.
Konuyu okumadan mı yazıyorsunuz ben burada faction veya opfaction op survival den bahsetmiyorum o oyunları çöpe at yeni oyun diyorum... YENİ !!

Sunucudan da Bahsetmiyoruz oynanacak veya oynanmayacak meselesi değil bu Nasıl Faction , Survival Oyun ise onun gibi başka bir yeni oyun daha yapamaz mıyız. Mesela adı MagicTower veya başka bir şey olabilir. Demek istediğimi anlıyor musunuz merak ediyorum.

Yeni Oyun yapmaktan bahsediyorum burada...

Konuyu okumadan mı yazıyorsunuz ben burada faction veya opfaction op survival den bahsetmiyorum o oyunları çöpe at yeni oyun diyorum... YENİ !!

Sunucudan da Bahsetmiyoruz oynanacak veya oynanmayacak meselesi değil bu Nasıl Faction , Survival Oyun ise onun gibi başka bir yeni oyun daha yapamaz mıyız. Mesela adı MagicTower veya başka bir şey olabilir. Demek istediğimi anlıyor musunuz merak ediyorum.

Yeni Oyun yapmaktan bahsediyorum burada...
Arkadaş ironi yapmış.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl