Minecraft sunucuları için uygun VDS satan birilerini arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o1gumball
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.099
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

o1gumball

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
11
Minecraft
o1gumball

Discord:

o1gumball#9558

Selam, ben minecraft sunucum için uygun fiyata vds satan birilerini arıyorum batihost gibi sitelerde beceremedim oyüzden arıyorum, alacağım vds satıcısı bana website açmak için destek verse çok iyi olur.
Şimdiden bulacağımı düşünüyorum

Selam, ben minecraft sunucum için uygun fiyata vds satan birilerini arıyorum batihost gibi sitelerde beceremedim oyüzden arıyorum, alacağım vds satıcısı bana website açmak için destek verse çok iyi olur.
@GOVERI Öneririm kalite ve fiyat güzel.

@GOVERI'yi seçmeni tavsiye ederim.

@hostluo yu tercih edebilirsin 6 gb xeon işlemcili vds adlım 50 tl ye müq fiyat :)

Hostlayıcı firmasını tercih edebilirsin uygun fiyat ve performans sunuyorlar.

Onembilisim.com der susarım fiyatıyla performansıyla bir numara ♥️

Merhaba Oyuncular,

Sizin için Ultra performans sunucularımızı %10 iNDİRİMLİ bir şekilde sağlamaya karar verdik.
Destek hizmetimizi en hızlı şekile çekmiş durumdayız 10 ile 35 dakika arasında destek talebiniz yanıtlanacaktır.

Ve fiyatlarımızı cebinizi yakmayacak şekilde ayarladık ve sizlere sunduk.
Tek yapmanız gereken sitemize girerek ultra performanslı sunucularınızı almanız ve otomatik teslimat ile beklemenize gerek kalmayacaktır.

Site Adresimiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Keyubuyu kesinlikle önermem. Goveri'yi hiç kullanmadım ama kaliteli gözüküyor. Onun dışında batihost tavsiye edebilirim.

Batihost tavsiye ederim.

@hostlayici gayet başarılı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...

Bilindik firmalar dışında firmalar kullanmanızı önermem, kişiye özel vds satan sahıslar genellikle dosya hırsızlığı yapıyor. Önerdiğim firmalar: Rabisu ve Keyubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl