Tanıtım Minecraft Sunucuları İçin Discord Botu discord.js v14 | Sesli Kanalda Ve Oynuyor Kısmında Online Sayısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sefa Gökdemir

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
5
Minecraft
Sefa_GK
X
Sefa_gkdmr

Discord:

sefagk

Merhabalar

Minecraft sunucularının genel ve basit ihtiyaçlarını karşılayacak bir bot ile karşınızdayım botu çok önceden paylaşmıştım daha geniş kitlelere hitap etmesi için ihtiyacı olanın bulabilmesi için botu konulara taşıyorum tamamen ücretsiz ve herkes tarafından kullanılabilir.

Konuda tanıtım amaçlı RebornCraft Sunucusunu seçtim ve botu ona göre ayarladım bot tanıtımdan sonra silinmiştir (Bot ID: 970454061138706484)

Bota bir göz atalım
ayraç..png

CMD, Bot Durumu, Sesli Kanal
bot cmd.png
durum online.png
kanal online.png

Komutlar;

kontrol komut.png
yardım komut yeni.png
skin komut.png
Screenshot 2023-12-08 204944.png
ip.png
oy-ver.png

Destek Sistemi;

talep oluşturma.png
talep kategori seçme.png
talep kategoriler.png
talep oluşturuldu.png
talep log.png

ayraç..png

Bot Özellikleri;

- Bot Durumunda ayarlanabilir şekilde bulunan online mesajı
- sesli kanalda düzenlenebilir şekilde bulunan online mesajı (kapatılabilyor bu özellik)
- Destek Talebi Sistemi
- Destek Talebi Kategorileri (Düzenlenebilir)
- Destek Talebi Log Sistemi
- yetkililere ve oyunculara ayrı bir şekilde gözüken yardım komutu (yetkililerde ekle ve çıkar komutu gözüküyor ekstra olarak)
- oylama sistemi
- açılır kapanır slah komut sistemi
- skin komutu
- başarım komutu
- kontrol komutu
- ip komutu
- oy-ver komutu
- mc-indir komutu
ayraç..png

Kurulum;
(Botu indirme linki aşağı kısımda)
Öncelikle bir discord botu oluşturmamız gerekiyor

Botu oluşturduk sunucumuza davet ettik şimdi sıra botu nasıl aktif hale getiriceğimiz de
Öncelikle Node.Js programını indiriyoruz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Node.js programını bilgisayarımıza kurduktan sonra setup.bat dosyasını çalıştırıyoruz
kurulum tamamlandıktan sonra config.js yi kendimize göre düzenliyoruz ve start.bat dosyasını çalıştırıyoruz

config.js
1702135137005.png

Ve artık botumuz aktif
ayraç..png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu link sizi github sayfasına atacaktır orada Code yazan yeşil butona basıp Download ZIP Tuşuna basarak indirebilirsiniz.

Bu link sizi glitch sayfasına atacaktır projeyi kullanabilmeniz için sağ üstten remix tuşuna basmanız gereklidir.

Konumuzun Sonuna Geldik İyi Forumlar Dilerim

Ekli dosyalar

• ayraç..png
    ayraç..png
    11,8 KB · Görüntüleme: 371
  • bot cmd.png
    bot cmd.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 210
  • durum online.png
    durum online.png
    28 KB · Görüntüleme: 211
  • kanal online.png
    kanal online.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 196
Moderatör tarafından düzenlendi:
Yeni başlayan arkadaşlar ve temel ihtiyaçlarını gidermek isteyenler için çok iyi tasarlanmış. Elinize sağlık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl