Minecraft Sunucuları Hakkında S.S.S | Tavsiye'ler ve Sade Anlatım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black-Spy

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
209
Minecraft
TOM547
ZY29Go.png

Merhabalar sayın forum sakinleri, sizlere bugün minecraft sunucuları hakkında sıkça sorulan soruları cevaplıcağım.
jBz6zg.png

Soru 1-) Windows Server'mi Linux Server'mi ?
Cevap 1-) Ben şahsen Linux kullanıcısıyım fakat sunucu için derseniz şahsen Windows Server 2008 - 2012 Tercih ederim sebebi Linux Hackerler tarafında Hacklemek amaçlı kullanılan bir İşletim sistemi tabikide Server, site vb... şeylerde kullanılabilir ama siz Windows Server kullanın.
jBz6zg.png

Soru 2-) Hangi hosting firmaları tercih edilmeli ?
Cevap 2-)Ben bir eski bir BATİHOST hayranıyım ama şu son zamanlarda RABİSU adlı firma BATİHOST'tan daha kaliteli işler yapmakta ve Müşteri Hizmetine çok önem veriyorlar sizlere aşağıda birkaç host firmasının sunucu paketlerini koyacağım.
Rabisu MC :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(MC Paketlerine Bakınız!)
BatiHost MC :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Rabisu VDS :

BatiHost VDS :

Yoncu VDS :
(Kendin Hazırla Paketi)
Rabisu SSD VDS :

jBz6zg.png

Soru 3-) CPU değerleri önemlimi ve neden bu kadar önemli ?
Cevap 3-) Bir kaç haftaya kadar bende bu CPU değerlerini fazla tınlamıyordum fakat sonradan kullandığım şirket Hesabımı askıya alınca bende bunlara uymaya başladım. CPU değerini fazla yükseltmeden kullanırsanız Sunucu için çok rahat kullanıbilir bir hal olur.
CPU hakkında bilgi almak için :

jBz6zg.png

Coming soon...
Devamı için konuyu beğenin..

İlk Oncelikle Belirtmek İsterim ki Cok Güzel Ve Emek Kokan Bir Konu.
Ancak BatiHost Gibi Şirketlerde Plugin Paketi Veriyor.
Bunuda Eklemelisiniz.
Teşekkürler,İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl