Ücretsiz Minecraft sunucular için konu tasarımı

Konu Tasarımı Nasıl ?

• Kötü

• İyi

• Orta

• Harika

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Merhabalar, bu aralar photoshop (cs6) üzerinde ugraşıyorum acemiligi üzerimden atma amaçlı bi konu tasarımı yapmak istedim siz degerli
MC-TR kullancılarına, ben yaparken eglendim umarım sizde kullanırken aynı duyguları hissedersiniz ankete oy vermeyi unutmazsanız sevinirim
birde belirtmek istedigim bir konu var son zamanlarda ücretsiz hizmet başlıgı altında paylaşılan konuların genelinde eleştirilen insanlar hemen
ücretsiz paylaşılan birşeye göre normal vs. gibi geçiştirmelere kalkıyor ben öyle biri degilim beni hakaret olmadıgı süreçte eleştirebilirsiniz
bu eleştiriler dogrultusunda yapacagım yeni konu tasarımları daha güzel formatta olacagına inanıyorum sevgilerle esen kalın...

8z9OX7.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
İlk önce yazı fontlarınızı değişmeniz lazım.Pek iyi durmuyorlar.Ve şu sistemler kısmına yaptığınız gibi siyahlık uygulamasanız daha iyi durabilir.

Fontlar çok kötü. Yetkililerin olduğu bölümü sevdim. Stil ve fontlar biraz daha iyi olmalı.

Sevdim güzel duruyor! eline sağlık

İlk önce yazı fontlarınızı değişmeniz lazım.Pek iyi durmuyorlar.Ve şu sistemler kısmına yaptığınız gibi siyahlık uygulamasanız daha iyi durabilir.
Fontlar çok kötü. Yetkililerin olduğu bölümü sevdim. Stil ve fontlar biraz daha iyi olmalı.
Evet ilk photoshop kullanımım oldugu için font seçiminde biraz başarısız oldum ileriki tasarımlarda daha iyi fontlar kullanacagımdan emin olabilirsiniz.

Elinize sağlık.

Çok güzel gözüküyor büyü kihtimal bende yaptıracağım.

Konu altında bi çok arkadaşımızın yapacağı eleştirilere açık olmanı tavsiye ediyorum. İçinde heves olduğu müddetçe kendini bir adım öteye taşıyabilirsin, başarılar dilerim dostum güzel işler çıkarabilmen dileğiyle.

Çok güzel gözüküyor elinize sağlık.

sade ve guzel olmus tebrikler

Guzel VE Hos Tasarim Olmus Eline Salik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl