Çözüldü Minecraft Sunucudan Atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Refrest_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar, Sunucuda oynarken 5-10 saniye oynadığım gibi oyundan atıyor tekrar girdiğimde de farklı hata kodları alıyorum çözümü nedir ?

Çoğunlukla ilk ss teki hatayı alıyorum.

Ekli dosyalar

• 1621016198571.png
    1621016198571.png
    53,4 KB · Görüntüleme: 74
  • 1621016231848.png
    1621016231848.png
    86,2 KB · Görüntüleme: 74
Hocam konuyu yanlış yere açmışsınız. Hatanın sebebi Spigotunuzdan kaynaklı olabilir.

Hocam konuyu yanlış yere açmışsınız. Hatanın sebebi Spigotunuzdan kaynaklı olabilir.
Sunucu sahibi beni buraya yönlendirdi normalde oyuncuyum ve tek sunucuda beni atıp duruyor.
Bi çözümü varmıdır ?

(İlk defa giriş yaptığım için konuyu yanlış açmış olabilirim)

Diğer sunucularda da aynı hatayı alıyor musunuz?

Hayır sadece bu oynadığım serverda fakat uzun zamandır oynuyorum ilk defa böyle birşey oldu.
Bad Packet hatası vermiş 2. resimde, Windows update yapmayı denermisiniz iyi oyunlar.

Sorun çözüldü mü ?

Bir yerde sunucuya girmeden önce görüş mesafesi 2'ye ayarlandığında çözüldüğünü okudum. Deneyebilirsin. Ek olarak youtube'da attığın son hatayla alakalı birçok video var.

Bir yerde sunucuya girmeden önce görüş mesafesi 2'ye ayarlandığında çözüldüğünü okudum. Deneyebilirsin. Ek olarak youtube'da attığın son hatayla alakalı birçok video var.
Gerekenleri yaptım sunucu sahibide ilgilendi 2 gündür sunucuda hem ana hemde afk hesap bırakabiliyorum yardımlarınız için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl