Çözüldü Minecraft sunucudan atıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naruke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.580
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Naruke

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Serverda yeniyim umarım doğru konu açmışımdır.
Aternostan server açıp griyoruz ve bir tek ben atılıyorum ve bu sürekli oluyor yardımcı olursanız teşşekür ederim

Serverda yeniyim umarım doğru konu açmışımdır.
Aternostan server açıp griyoruz ve bir tek ben atılıyorum ve bu sürekli oluyor yardımcı olursanız teşşekür ederim
Latest.log veya kicklendikten sonra konsolun ekran fotoğrafını alıp atarmısınız? Bide rica etsem kullandığınız Launcher veya Clientte aldığınız hatanın resmini atarmısınız?

Son düzenleme:
Latest.log veya kicklendikten sonra konsolun ekran fotoğrafını alıp atarmısınız? Bide rica etsem kullandığınız Launcher veya Clientte aldığınız hatanın resmini atarmısınız?
Hata sürekli farklı oluyor aynı olsa biraz daha fikrim olabilirdi.Latest logu nasıl atçağım hakkında yardımcı olabilir misin?

Hata sürekli farklı oluyor aynı olsa biraz daha fikrim olabilirdi.Latest logu nasıl atçağım hakkında yardımcı olabilir misin?
Minecraft sunucu dosyaları bölmüne girermisin? Orda Logs adlı bir klasör var ona tıkla o klasörünün içinde de latest.log var. Sunucuyu başlat oyuna gir seni yine oyundan atsın sonra latest.logu rica etsem atabilirmisin?

Minecraft sunucu dosyaları bölmüne girermisin? Orda Logs adlı bir klasör var ona tıkla o klasörünün içinde de latest.log var. Sunucuyu başlat oyuna gir seni yine oyundan atsın sonra latest.logu rica etsem atabilirmisin?
sunucu dosyasına tam olarak nerden gircem oyun içindenmi farklı bir yerden mi yani onu söyler misiniz?
çok uğraştırdığım içinözür dilerim

sunucu dosyasına tam olarak nerden gircem oyun içindenmi farklı bir yerden mi yani onu söyler misiniz?
çok uğraştırdığım içinözür dilerim
Hangi hostu kullanıyordunuz? Ona göre resim atayım oradan dosyayı bulabilirsiniz.

Aternosun Günlük sayfasından sunucunuzun loglarını görebilirsiniz.

Aternosun Günlük sayfasından sunucunuzun loglarını görebilirsiniz.
1662479200889.png

Doğru mu attım?

1662506617830.png

Paylaş butonuna tıklayarak gelen linki atarmısınız?

Sunucuda "zaman aşımına uğradı!" hatasını alarak mı atılıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl