minecraft sunucuda yaptıgım yatırım karşılıgını alamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MCDemirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.613
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle durumların yaşanması gerçekten çok üzücü. Discord bakar mısın?​

Dostum, küçük çaplı kapanması hemen hemen 2 ay olan sunucular az, çok tahmin edilebiliyor.Destek çıkmak amacıyla para yatırmış olsan bile böyle şeyler yapabiliyorlar.Cidden üzüldüm :/

Gercekten boyle rezil bir olay yasanmamali.
Boyle sunucular gittikce cogaldi be

Rezillikten baska bir sey degil. Onune gelen sunucu aciyor iste.

merhaba bir servere yatırım yaptım vip aldım spawner aldım vs vs ve sunucu sahipleri servere kısıtlamalar getirmeye başladı sistemleri kullanamıyorum ayrıca discord üzerinden küfürler etmeye başladı acaba yatırdıgım paraları bu davranışları yüzünden geri almam mümkünmü

rezil etmek en mantıklısı olacaktır böyle sunucu sahipleri bu camiada olması fazlasıyla garip

Bir süre alamazsın ama akıllı yatırımlar ile çok daha fazla kazanabilirsin

Öyle bir sunucudan paranı geri alman mümkün değil ama onların yaptığı şeyleri ekran görüntüsü alarak böyle forumlarda rezil edip, onları batırabilirsin.

Böylelikle akıllanırlar ve bir daha öyle şeyler yapmaktan kaçınırlar.

O sunucuyu bırak forumlarda ki konularına yaptıklarını anlat kanıtlarla. Oyuncular azalır sonra batar kapanırlar.Sende dert etme Allah bunları görüyor nede olsa. Bu dünyada ceza verilmesede Allah verecektir cezasını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl