minecraft sunucuda yaptıgım yatırım karşılıgını alamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MCDemirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.613
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MCDemirel

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
merhaba bir servere yatırım yaptım vip aldım spawner aldım vs vs ve sunucu sahipleri servere kısıtlamalar getirmeye başladı sistemleri kullanamıyorum ayrıca discord üzerinden küfürler etmeye başladı acaba yatırdıgım paraları bu davranışları yüzünden geri almam mümkünmü

Mümkün değil ama ss leri yay rezil olsunlar
TeatleSports#8542 dc gel istersen

Müsait oldummu konuşalım.

Öncelikle, destek için vip alcaksanız alın küçük sunuculardan.
Onun dışında küçük sunuculardan vip almanızı tavsiye etmem.
Belki iyi sunucular olabilir bilinmeyen hakkını bilmeyen onlardan alabilrisiniz ama
dediğim gibi küçük sunucuları önermem bunun yerine büyük sunucularda oynamanızı veya
güvenli sunucularda oynamanızı tavsiye etmekteyim.

Küçük sunucuları büyütmek gereklidir.sağlam bir ekip ise alın bence

Öncelikle, destek için vip alcaksanız alın küçük sunuculardan.
Onun dışında küçük sunuculardan vip almanızı tavsiye etmem.
Belki iyi sunucular olabilir bilinmeyen hakkını bilmeyen onlardan alabilrisiniz ama
dediğim gibi küçük sunucuları önermem bunun yerine büyük sunucularda oynamanızı veya
güvenli sunucularda oynamanızı tavsiye etmekteyim.
ya sunucu güzeldi benim aldıgım zamanlar şuanda bi güncelleme getirmişler kırıktaş sistemi bile çalışmıyor restone kısıtlaması getirmişler adanın yarısı çöp oldu bu günde özelden yazdım kaldır diye artist artist konuşmaya başladı ve küfürler etti
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ek not sitenin kurallarında geri ödeme yapılamaz diye birşey yazmıyor şuanda

Büyük ihtimalle sizi umursamıyorlar artık

ya sunucu güzeldi benim aldıgım zamanlar şuanda bi güncelleme getirmişler kırıktaş sistemi bile çalışmıyor restone kısıtlaması getirmişler adanın yarısı çöp oldu bu günde özelden yazdım kaldır diye artist artist konuşmaya başladı ve küfürler etti
Öncelikle küfür etmesi hoş birşey değilmiş.
Ama sunucu yönetimine siz karışamasınız.
adam ister ekler ister eklemez o yüzden bende güvendiğiniz sunuculardan alın diyorum.

böyle sunucular malesef var daha önce yaşadım

Maalesef, büyük ihtimal paranı vermezler ancak kuralları bozmamak şartıyla da gerçek yüzlerini belirli platformlar içerisinde de gösterebilirsin ;)

Paranı vermezler + istersen banlarlar.

Öncelikle küfür etmesi hoş birşey değilmiş.
Ama sunucu yönetimine siz karışamasınız.
adam ister ekler ister eklemez o yüzden bende güvendiğiniz sunuculardan alın diyorum.
tabi karışamam ama şöyle anlatayım mesela yasak olmayan herhangi birşey yapıyorum ve sunucuda ben yaptıktan sonra yasaklanıyor sunucuya herhangi bir zararıda yok en basit bir sistem taş sistemi çalışmaz oldu

Mesaj kasmasan
ses deneme 1 - 2 seesesseses

assasdasda

hmnmmm
Mesaj kasmak güzel mi sence ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl