resul yılmaz
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- FIRILDAKCI
Corrsy#7006
Mesaj yazıcam diye düştüğün hale bak,yazdığım mesajın aynısını yazıyorsun.npc yada hologramlar yaptırıyor eger çoksa düşürmenizi öneririm
onurtncblk_
BeyazPolis#1044
Merhaba loglara baktım ve yapmanız gereken birkaç şey varsonuç
Ekli dosyayı görüntüle 159913
yeni log :Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yeni timings:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hepsi 20.00 değil hala yani hala bir sıkıtı var :/
xKeremmm#4065
O kadar büyük bir tps değeri değil aslında . Sadece hologram vb. den kaynaklıdır.Merhaba , Değerli mc-tr ailesi sunucumda olan anlamsız tps sorunu ile ilgili yardım istemek için karşınızdayım şu zamana pek çok kez paket vs yaptım ancak ilk defa basit bir conconcraft yaparken sunucuda tps sorunu oluştu ve çözemedim yardımlarınızı beklemekteyim mc-tr ailesi.
NOT : ores.sk'nın işlevi altın ve demir cevheri kırıldığında direk külçe vermektir yanında da bir miktar xp.
NOT 2 : Sunucuda ConCon İçin şu Eklenti eksik şu Skript eksik vs demeyiniz bende biliyorum ekliyeceğim ancak şu tps sorununu çözmek daha öncelikli şu an için.
Sunucu;
Host Firması : Keyubu
RAM : 8 GB
Sunucu Sürümü : 1.12.2
Evet en yakın zamanda yardımlarınızı bekliyorum...
İyi Forumlar...
Saygılarımla...
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!