Çözüldü Minecraft Sunucu TPS Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
npc yada hologramlar yaptırıyor eger çoksa düşürmenizi öneririm

Sunucunda Bungeecord varsa SkinsRestorer ve MotdManager kullanmana gerek yok. Essentials eklentileri yerine EssentialsX kullanırsan VaultChatFormater'a da ihtiyacın kalmaz. Sunucuda haritayla uğraşma işin bitince VoxelSniper eklentilerini vs. kaldırabilirsin.

TPS sorununa birazda olsa yardım edecektir sonuçta gereksiz şeyleri kaldırmış olacaksın.

sonuç

Ekli dosyayı görüntüle 159913

yeni log :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

yeni timings:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

hepsi 20.00 değil hala yani hala bir sıkıtı var :/
Merhaba loglara baktım ve yapmanız gereken birkaç şey var
İlk once bu istatistiklere gore moblar 0,05 lik tps kaybının sebebi (domuz ve kurtlar yani)

oncelikle bir mob stacker yükleyin, moblar stacklensin
sonra baktığımda gore VoxelSniper adlı eklentiden 2 tane var, ikincisini silin
ayrıca skryFall adlı eklentidende 2 tane var, ikisinden birisini silin

1614127247545.png

Tahminimce sürüm hatası, sunucu sürümünüze uygun olan sürümü bulun
noSuchMethodError, bir kodda olmayan şeyi kullanmaya çalıştığımızda çıkan hatadır, %99 ihtimalle sürüm hatası yani

1614127318010.png

Bununda sürüm hatası olduğunu düşünüyorum, uygun olan sürümü bulup indirin

1614127363597.png

1614127404565.png

Yine sürüm hatası olduğunu düşünüyorum

Merhaba , Değerli mc-tr ailesi sunucumda olan anlamsız tps sorunu ile ilgili yardım istemek için karşınızdayım şu zamana pek çok kez paket vs yaptım ancak ilk defa basit bir conconcraft yaparken sunucuda tps sorunu oluştu ve çözemedim yardımlarınızı beklemekteyim mc-tr ailesi.

NOT : ores.sk'nın işlevi altın ve demir cevheri kırıldığında direk külçe vermektir yanında da bir miktar xp.

NOT 2 : Sunucuda ConCon İçin şu Eklenti eksik şu Skript eksik vs demeyiniz bende biliyorum ekliyeceğim ancak şu tps sorununu çözmek daha öncelikli şu an için.

Sunucu;

Host Firması : Keyubu
RAM : 8 GB
Sunucu Sürümü : 1.12.2

Evet en yakın zamanda yardımlarınızı bekliyorum...

İyi Forumlar...

Saygılarımla...
O kadar büyük bir tps değeri değil aslında . Sadece hologram vb. den kaynaklıdır.

Merhaba, dostum.

Eğer tps'yi düşürmek istiyorsan. NPC, Hologramları azaltmanızı öneririm. Hemde fazla skript varsa o yüzden oluyorda olabilir, skriptlerinizi azaltın veya hepsini bir dosya içine koyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl