Çözüldü Minecraft > Sunucu tasarım ve logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratwin34

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Muratwin34

Discord:

Muratwin34#5710

Merhaba arkadaşlar ben bu tarz logoları nasıl yapıyorlar hangi font kullanıyorlar biliyormsunuz yardımcı olurmsunuz.
1639930479253.png

Fontu bilmiyorum fakat bu tasarımları işini profesyonelce yapan takımlara ve kişilere yaptırmanızı öneririm daha hoş logolar olacaktır. Kendiniz öğrenmek istiyorsanızda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bakabilirsiniz.

Photoshop'un 3D özelliğini kullanarak bunun gibi logolar kolaylıkla yapılabilir. Ama fazla detayın gerektiği yerde çizim tabletleri ile çizenler oluyor.

Arkadaşlar teşekkürler ama ben kendim yapmak istiyorum Photoshoptan hangi font onu biliyormusunuz.

İlk yorumumda belittiğim linkten tek tek gezip bulabilirsin. Fontu özel yapmış olma ihtimalleride var.

Font bulma programları ve web sitele araçları var diye biliyorum biraz araştırsanız bulabilirsiniz.

Bu fontun aynısını görmüştüm fakat ücretli idi yaklaşık 19.90 dolar idi bilginiz olsun hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl