Tasarım Minecraft Sunucu Tanıtım Tasarımı Bedava PSD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Byİlke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.373
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Byİlke

Gönül Avcısı
Elmaslar
30
Minecraft
StrongBoy__

Discord:

StrongBoy#3582

Emeğe Saygı Olarak Desing by ı silmezseniz makbule geçer veya silip beni etiketleye bilirsiniz.

StrongBoy__.png

İndirme Linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel'e benziyor. Bana lazım olan bir şey :)

Artık bunlar klasik oldu ya :(

Ve eklemeyi unutmuşum
1536424089018.png

Sanırsam bu kısım alıntı.

Ekli dosyalar

• 1536424079173.png
    1536424079173.png
    119,4 KB · Görüntüleme: 275
İyi olmuş fakat sistemler kısmında ki pnglerin pixelini teker teker saydım.

Arkadaşım önceki konunda da belirttim başkalarına özenerek onların yaptıklarıyla bir yere gelemessin. Farklı bir şey oluştur bunu herkes yapıyor artık. Benim önerim bu. Bunlar artık gözüme aynı geliyor yani az önceki tasarımınada benziyor.

Konu tasarımı yapamayanlar için bedava bir paylaşım olması hoş, hiç yoktan iyidir.
Fakat çok fazla flaticons'a bel bağlıyorsunuz sadece sen değil bir çok kişi. Onlar olmadan da güzel duracak bir çalışma hazırlamayı deneyebilirsin. ~ ~

Gri renk öğk dedirtiyor. Başlıklar fazla sıkışık. Mümkünse bir işi düzgün yapmadıktan sonra paylaşmayın. Üstelik bunu "iyilik" için yaptığınızı söylesenizde, gereksiz kötülükten fazla bir işe yaramıyor. Üzgünüm, ama gerçekler böyle.

Bir çok benzeri paylaşıldı zaten forumda. O kadar da iddialı bir çalışma değil ama emek var. Eline sağlık.

Ve eklemeyi unutmuşum
Ekli dosyayı görüntüle 43275
Sanırsam bu kısım alıntı.
No Arka Planı Netten Buldum Dark Minecraft Shader yazın çıkıyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir çok benzeri paylaşıldı zaten forumda. O kadar da iddialı bir çalışma değil ama emek var. Eline sağlık.
Elinde Tasarım Olmayan Birinin İşine Yarar Yapa Yapa Gelişicez :)

Konu tasarımı yapamayanlar için bedava bir paylaşım olması hoş, hiç yoktan iyidir.
Fakat çok fazla flaticons'a bel bağlıyorsunuz sadece sen değil bir çok kişi. Onlar olmadan da güzel duracak bir çalışma hazırlamayı deneyebilirsin. ~ ~
Değerlendiricem :)

İyi olmuş fakat sistemler kısmında ki pnglerin pixelini teker teker saydım.
64 Pixel :)

Gri renk öğk dedirtiyor. Başlıklar fazla sıkışık. Mümkünse bir işi düzgün yapmadıktan sonra paylaşmayın. Üstelik bunu "iyilik" için yaptığınızı söylesenizde, gereksiz kötülükten fazla bir işe yaramıyor. Üzgünüm, ama gerçekler böyle.
:(

@Byİlke Discordunuz Varsa Gelirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl