Çözüldü minecraft sunucu sürümünü degıstırmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 234553

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
aswdads
arkadaşlar merhaba ben sunucu acıyorum ve ıtemsadder plugını aldım fakat sunucumun spıgot surumu 1.20.1 oldugu ıcın ıtemsadder desteklemıyor ve kullanılmıyor sunucumu 1.21 surumune gecırmek ıstıyorum bunu hıcbırsey kaybolmadan yapabılırmıyım sadece server.jar dosyasını spigot 1.21 surumuyle degıstırıp calıstırsam dosyalarıma zarar gelırmı veya duzgun sekılde calısırmı

arkadaşlar merhaba ben sunucu acıyorum ve ıtemsadder plugını aldım fakat sunucumun spıgot surumu 1.20.1 oldugu ıcın ıtemsadder desteklemıyor ve kullanılmıyor sunucumu 1.21 surumune gecırmek ıstıyorum bunu hıcbırsey kaybolmadan yapabılırmıyım sadece server.jar dosyasını spigot 1.21 surumuyle degıstırıp calıstırsam dosyalarıma zarar gelırmı veya duzgun sekılde calısırmı
1.20 destekleyen pluginlerin çoğu 1.21 de destekliyor, dene bakalım. Yedek almayı unutma.

map, ve blocklar ve eklentiler bunu etkileyen faktörlerdir. plugin ve dünya blockları uyumluysa genelikle alt sürümden yukarı sürüme geçerken bir sorun olmaz ama bir yedek almayı unutmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl