'Frnx#4544
bazı arkadaşların bilgisayarları kaldırmıyor o yüzden sordum ilk başlar belli kitleye kadar 1.8.9 yapıp sonradan 1.16.5 yapmak daha mantıklı olmaz mı1.16.x önerimdir çünkü kitlesi biraz daha olgun.

JustCiva_#0001
O daha çok sıkıntı yaşatır. Bir versiyon üzerinden gitmek istersen yenilikçi versiyonları kullanmanı tavsiye ederim. Artık bazı eklentiler 1.8 desteklemiyor bile.bazı arkadaşların bilgisayarları kaldırmıyor o yüzden sordum ilk başlar belli kitleye kadar 1.8.9 yapıp sonradan 1.16.5 yapmak daha mantıklı olmaz mı
hmm 1.16.5 uygun olur muO daha çok sıkıntı yaşatır. Bir versiyon üzerinden gitmek istersen yenilikçi versiyonları kullanmanı tavsiye ederim. Artık bazı eklentiler 1.8 desteklemiyor bile

JustCiva_#0001
Olabilir evet. Ama her şeye rağmen 1.17 tavsiye ederim.hmm 1.16.5 uygun olur mu
yani bilemiyorum skyblock için çok tuhaf olmaz mıOlabilir evet. Ama her şeye rağmen 1.17 tavsiye ederim.

JustCiva_#0001
Şu an olan SkyBlock piyasasını bilmiyorum. Ama SkyBlock veyahut herhangi bir "hayatta kalma" sunucusu açarken üst sürümler kullanmaya dikkat ederdim.yani bilemiyorum skyblock için çok tuhaf olmaz mı
zaten bi konu daha açıçam hangi oyunlar daha popüler gibi ona göre survival olursa zaten kesinlikle 1.16.x üstü kurarım skyblock olursa karışı biraz bilemiyorumŞu an olan SkyBlock piyasasını bilmiyorum. Ama SkyBlock veyahut herhangi bir "hayatta kalma" sunucusu açarken üst sürümler kullanmaya dikkat ederdim.

JustCiva_#0001
Survival sunucusunu son sürümlerden açmalısın zaten. Ancak açılışı tatillere getirmeyi unutma. Okullar açıkken sunucu açayım deme sakın.zaten bi konu daha açıçam hangi oyunlar daha popüler gibi ona göre survival olursa zaten kesinlikle 1.16.x üstü kurarım skyblock olursa karışı biraz bilemiyorum
Ya şimdi ben biraz düşünüyorum 1.8.9 daha uygun olur gibi skyblock için bu konuda kafam çok karışık herşey tam sadece 1.16.5 mi yoksa 1.8.9 mu diye düşünüyorum bi tavsiye verirmisinizSurvival sunucusunu son sürümlerden açmalısın zaten. Ancak açılışı tatillere getirmeyi unutma. Okullar açıkken sunucu açayım deme sakın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!