Rehber Minecraft Sunucu Saldırıları Nedir Nasıl Önlenir? - Bot/Crash/DDoS/Grief

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ve ayrıca Stormbot - Errorkiller kollandım ortalama 20-30 method var içerilerinde ve güncel olarak mevcut elimde neyin nasıl kullanacağı v.b ona kalırsa hypixelde bot saldırısına çöküyor
Bot saldırısını bungeecord ve güvenlik kuralları ile birçoğunu engelleyebilirsin, artık son zamanlarda firmalarda bulunan Mikrotik koruması sayesinde bot saldırılarının %75'lik olan kısmı engellenir ve %25'lik olan kısmını ise senin sunucun engeller, yeni nesil çıkan saldırılar sayesinde artık sen kadar hosting seçiminde önemli.
araştırmadan yazmamanı tavsiye edebilirim ve ayrıca görmediğin şeyler olabilir yada o kadar bilgisiz olabilirsin fakat bunlar mevcut eğer bulursam video atacağım kulladığım bir clientin

Edit: sen eskiden beri yapabilirsin bende 2012den beri bu yana türkiyede ilk olan bir çok sistem çıkarttım
Kullandığın bir client varsa ulaş bana discorddan ben açıkları bizzat benim kapattığım bir sunucunun sana İP adresini göndereyim madem ben bilgisizim sen kendi bilginle o sunucuda op olmaya çalış.

Bot saldırısını bungeecord ve güvenlik kuralları ile birçoğunu engelleyebilirsin, artık son zamanlarda firmalarda bulunan Mikrotik koruması sayesinde bot saldırılarının %75'lik olan kısmı engellenir ve %25'lik olan kısmını ise senin sunucun engeller, yeni nesil çıkan saldırılar sayesinde artık sen kadar hosting seçiminde önemli.

Kullandığın bir client varsa ulaş bana discorddan ben açıkları bizzat benim kapattığım bir sunucunun sana İP adresini göndereyim madem ben bilgisizim sen kendi bilginle o sunucuda op olmaya çalış.
barındırmanda önemli radore tier kesinlikle önermem yüksek paket istismarına dayanmıyor ve makinenin internetini yapatıyorlar ve kişinin operator olmasını engellemek için antiforceop eklentileri var

barındırmanda önemli radore tier kesinlikle önermem yüksek paket istismarına dayanmıyor ve makinenin internetini yapatıyorlar ve kişinin operator olmasını engellemek için antiforceop eklentileri var
bu tür eklentileri biliyorum, zaten arkadaşlarım tarafından yapılan versiyonunu da bir tanımını yapmıştım.

Konuyu görmek için: Tıkla
Konuyu görmek için: Tıkla

Belirttiğin yöntemler port açıklarını kapattıktan sonra ekstra yapılacak şeyler, fakat çoğu sunucu portlarını kapatmadan
Sunucu açtığı için ilk olarak port kapatmasını önerdim, dediğin antiforceop güvenlik kodu gibi şeyler eklenebilir fakat konuyu uzatmamak için eklemediğimi söylemiştim.

EDIT: Çünkü bunlar için zaten konu açmıştım, yukarda linkleri bulunmakta.

Yararlı bir konu olmuş teşekkür ederiz

"Keyubu sponsorluğunda yazılmıştır." diye not düşseydiniz güzel olurdu :pardon:

1614199449996.png

Yararlı bilgi

Gayet başarılı bir konu tebrik ederim.

Güzel bir konu olmuş Efe, eline sağlık.

Teşekkürler bilgilendirme için.

Güzel bir konu hazırlanmış okurken hayli zevk aldım. Ellerinize sağlık.

Dün 2 Kere Saldırı Oldu Benim Sunucuya AntiCrash Falan Kullanıyorum Saldırım Kesildi Bunlarıda Deniyecem Güzel Bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl