Çözüldü Minecraft sunucu reklam için YouTuber

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jakae
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 751
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jakae

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Jakae

Discord:

mhemir#5753

Merhaba, survival sunucumu tanıtabilcek tanıdığınız/bildiğiniz youtuber'lar var mı? Ben araştırdım fakat bulamadım.

youtuber'a para vereceğine sunucu başlığına 350tl ödüllü yazarsan kalıcı ve daha fazla oyuncu kazanırsın.

Youtuber'lar güzel kitle getirebilir ama, kalıcılığı tartışılır.Şuan piyasadaki youtuber'lardan beğendiğim yok. Yukardaki arkadaş gibi para ödüllü yazarsanız daha kalıcı üye elde edersiniz.

Youtube kitlesi kalıcı değil forumlarda reklam yapma sunucunu güzel tutmaya çalış @KollariSwain fikrine katılıyorum eski bir müşterim hiç reklam vermeden 25 30 çekmişti kalıcı kitle 400 tl ödül olduğu için.

YouTuberlar bir sürü sunucu tanıttığı için kitlen pek kalıcı olmaz. Bunun yerine kendine özgü sistemler ve sunucuyu keyifli bir hâle getirirsen oyuncular sizi tercih edecektir. Bu işin püf noktaları bulunuyor, @KollariSwain'in dediği gibi şeyler.​

youtuber bulmak cidden zor ben de daha etkili yöntemler aramaktayım.

Büyük abone sayılı YouTuberlara para dökmektense 4000 - 5000 civarı aboneli, sağlam kitleli YouTuberlar ile çalışmak daha iyi sonuç veriyor. YouTube'da sunucunuzun türünü yazdığınızda (mesela "Türk OPSkyBlock Sunucu") bu tür kanalları bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl