Elxera
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Elxera
Discord:
elxeraa
Merhaba,
Ben 14 yaşındayım ve yaklaşık 8 yıldır Minecraft ile iç içeyim.
6 yaşımda CraftRise ile Minecraft’a başladım. 8–10 yaşlarım arasında kendi kendime Aternos üzerinden sunucular kurarak tecrübe kazandım. O dönemlerde bilgim sınırlıydı ama sürekli araştırarak ve video izleyerek öğrendim.
12 yaşımda, babamdan aldığım 500 TL ile ilk ciddi Minecraft sunucumu açtım.
Herhangi bir reklam bütçem olmamasına rağmen, arkadaşlarımın desteğiyle küçük YouTuber’lara yapılan tanıtımlar sayesinde 20 eş zamanlı oyuncuya ulaşmayı başardım.
Bir süre ara verdim fakat şu an net şekilde geri döndüm ve bu işi gerçekten yapmak istiyorum.
Aradığım şey:
Sunucunun tüm masraflarını karşılayabilecek bir ortak/destekçi
Şartlar:
Bu işi sadece para için değil, sevdiğim için yapıyorum. Emek vermeye, öğrenmeye ve geliştirmeye hazırım.
İlgilenenler bana Discord üzerinden ulaşabilir:
Discord: elxeraa
Teşekkür ederim.
Ben 14 yaşındayım ve yaklaşık 8 yıldır Minecraft ile iç içeyim.
6 yaşımda CraftRise ile Minecraft’a başladım. 8–10 yaşlarım arasında kendi kendime Aternos üzerinden sunucular kurarak tecrübe kazandım. O dönemlerde bilgim sınırlıydı ama sürekli araştırarak ve video izleyerek öğrendim.
12 yaşımda, babamdan aldığım 500 TL ile ilk ciddi Minecraft sunucumu açtım.
Herhangi bir reklam bütçem olmamasına rağmen, arkadaşlarımın desteğiyle küçük YouTuber’lara yapılan tanıtımlar sayesinde 20 eş zamanlı oyuncuya ulaşmayı başardım.
Bir süre ara verdim fakat şu an net şekilde geri döndüm ve bu işi gerçekten yapmak istiyorum.
Aradığım şey:
Sunucunun tüm masraflarını karşılayabilecek bir ortak/destekçi
Şartlar:
- Sunucunun tüm gelirleri ortak olacak kişiye ait
- Sunucu adı, konsepti ve logosu birlikte belirlenecek
- Ben teknik, sistem, fikir ve yönetim tarafında aktif olacağım
- Tek amacım: hayalimi gerçekleştirmek ve güzel bir sunucu kurmak
Bu işi sadece para için değil, sevdiğim için yapıyorum. Emek vermeye, öğrenmeye ve geliştirmeye hazırım.
İlgilenenler bana Discord üzerinden ulaşabilir:
Discord: elxeraa
Teşekkür ederim.