Minecraft Sunucu Ödülleri [Eleştiri]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FlyLoris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlyLoris

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
146
Minecraft
AnilTR

Discord:

aniltr_

Arkadaşlar Öncelikle Tüm Forum Halkına Selamlar;

Biliyorsunuz ki kısa bir süre önce Minecraft Sunucu Ödülleri adı altında sunucular arası bir yarış düzenlendi. Bu yarışın konsepti katılan sunucuların belirli kriterlere göre puan alması ve sonunda yüksek puan alanların seçilmesiydi. Bu gerçekten çok güzel bir şey sonuçta hem yarışmaya katılıp istediğini alamayanlar için bir ders olacaktı hemde ödülleri kazananlar için bir motive olacaktı. Açıkçası açıklanana kadar tek bir kelime etmedim. Sabırla hem sunucuda hemde burada bekledim acaba bir şey sorcaklar mı? Sunucuda acaba ne zaman gelirler vs. olarak.

Sonunda yarışma sonuçlandı. Buradan tüm kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Sunucularına asla bir lafım yok herkesin kalitesi ortada. Ama ben çok önemli bir şeyi merak ettim ve yarışmayı düzenleyen Cosmic adlı arkadaşa yazdım. Konuşmaları baştan sona buraya ekleyeceğim. Herhangi bir yorum yapmayacağım. Tüm eleştiriyi sizlere bırakıyorum.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

8.png

7.png

saçma cevaplar vermişsin...

saçma cevaplar vermişsin...

Sevgili hocam adama diyorum ki ben kaç puan aldım, ne zaman girdiniz neyimiz eksik detay istiyorum. Adam bana diğer sunuculardan farkınız ne? Neyinize güveniyorsunuz diye cevap veriyor. Yarışmayı düzenleyen ve sözde herkesin sunucuna bakan bir insan olarak bana senin şunun şunun şunun eksikti şu kadar puan verdik demesi gerekmiyor mu?

Sevgili hocam adama diyorum ki ben kaç puan aldım, ne zaman girdiniz neyimiz eksik detay istiyorum. Adam bana diğer sunuculardan farkınız ne? Neyinize güveniyorsunuz diye cevap veriyor. Yarışmayı düzenleyen ve sözde herkesin sunucuna bakan bir insan olarak bana senin şunun şunun şunun eksikti şu kadar puan verdik demesi gerekmiyor mu?

yarışmayı düzenleyen o, tam olarak sorularına cevap vermen lazım.

yarışmayı düzenleyen o, tam olarak sorularına cevap vermen lazım.

güzel kardeşim, konuşma saatlerine baktın mı? Zaten yarışma öncesinde istediği cevapları verdim. Kontrol sonrasıda onun benin sorduğum soruya cevap vermesi lazım? Gidipde bana neyine güveniyorsun ne farkın var derse. Ben derim ki bu adam benim sunucuma girip bakmamış

Sunucu ödüllerinin gizli olan, bizimle paylaşılmayan kriterlerinin yetersiz olduğunu düşünüyorum fakat resmi bir konuşma yaparken laubali bir üslup takınırsanız kimse sizin lehinize bir eylemde bulunmak istemez. Bu sunucu ödüllerini internet ortamındaki "editörün seçimi" tipine benzetebilirsiniz. Editör isterse inceleyip karar verir isterse de incelemeden sessiz kalır. Karşınızdakini sevmek zorunda değilsiniz ama saygılı konuşmak zorundasınız.

"Saygı bir insana her şeyi kazandırabilir."

Bu yüzden öncelik saygı.

Sunucu ödüllerinin gizli olan, bizimle paylaşılmayan kriterlerinin yetersiz olduğunu düşünüyorum fakat resmi bir konuşma yaparken laubali bir üslup takınırsanız kimse sizin lehinize bir eylemde bulunmak istemez. Bu sunucu ödüllerini internet ortamındaki "editörün seçimi" tipine benzetebilirsiniz. Editör isterse inceleyip karar verir isterse de incelemeden sessiz kalır. Karşınızdakini sevmek zorunda değilsiniz ama saygılı konuşmak zorundasınız.
Yetkili arkadaş bana zaten neyinize güveniyorsunuz diyene kadar sıkıntı yoktu. O kısma kadar ben sadece ne puan aldığımı ve ciddi manada neyimin eksik olduğunu öğrenmek için yazdım. Lütfen, orayada dikkat etmenizi isterim. Normalde bu zamana kadar forumda kimseye karşı hakarette ya da sert konuşma yapmadım. Ama bizleri afedersin sallamayan arkadaşlara ve hakkımızı yediğini düşündüğüm insanlara tavrım böyle oluyor. Bu konuda eğer kendisi bana deseydi sen kardeşim şu puanı aldın şunlar şunlar hataların. yemin ediyorum teşekkür eder geçerdim

Yetkili arkadaş bana zaten neyinize güveniyorsunuz diyene kadar sıkıntı yoktu. O kısma kadar ben sadece ne puan aldığımı ve ciddi manada neyimin eksik olduğunu öğrenmek için yazdım. Lütfen, orayada dikkat etmenizi isterim. Normalde bu zamana kadar forumda kimseye karşı hakarette ya da sert konuşma yapmadım. Ama bizleri afedersin sallamayan arkadaşlara ve hakkımızı yediğini düşündüğüm insanlara tavrım böyle oluyor. Bu konuda eğer kendisi bana deseydi sen kardeşim şu puanı aldın şunlar şunlar hataların. yemin ediyorum teşekkür eder geçerdim

yetkili arkın size neye güvendiğinizi sormadan öncede kaba tavır takınmışsınız. ve "Neyinize güveniyorsunuz" da kötü birşeymi var? adam gayet açık ve normalce sizi neden seçelim, sistemlerinizden vb. bahsedin demiş, değerlendirmek istemiş yani...

yetkili arkın size neye güvendiğinizi sormadan öncede kaba tavır takınmışsınız. ve "Neyinize güveniyorsunuz" da kötü birşeymi var? adam gayet açık ve normalce sizi neden seçelim, sistemlerinizden vb. bahsedin demiş, değerlendirmek istemiş yani...

canım kardeşim işte onu yarışma bitince sorması saçma değil mi

Sunucunuzu Neden Değerlendirmeye Almalıyız?
kısmında sunucu özelliklerine ait herhangi bir bilgi göremedim. Sercan (@cosmicfugue) ne kadar doğru/yanlış değerlendirme yaptı kısmına girmek istemiyorum ancak yorumlarda dendiği gibi bir sonraki sunucu ödülleri daha şeffaf olması için elimden geleni yapacağım.

Sunucunuzu Neden Değerlendirmeye Almalıyız?
kısmında sunucu özelliklerine ait herhangi bir bilgi göremedim. Sercan (@cosmicfugue) ne kadar doğru/yanlış değerlendirme yaptı kısmına girmek istemiyorum ancak yorumlarda dendiği gibi bir sonraki sunucu ödülleri daha şeffaf olması için elimden geleni yapacağım.
Samet hocam işte orada sizin gibi eksikliğini gördüğünü belirtse yine benim için sıkıntı yoktu. Bakın dikkat ederseniz bana puanlamaya geçildi yazdı. Bende herhalde kabul edildik diye bekledim. Bakalım puan ne çıkacak vs. Teşekkür ederim bu arada

klasik sunuculardan daha üstün sunucunuz var hergun payidarcraftta oynuyorum kazı kazanları gerçek kazı kazanla bire bir gerçek bir emek skyblock royalpass var zindan var ohooo saysam ellerim kopar elmas sunucuyu hakeden sunucu

klasik sunuculardan daha üstün sunucunuz var hergun payidarcraftta oynuyorum kazı kazanları gerçek kazı kazanla bire bir gerçek bir emek skyblock royalpass var zindan var ohooo saysam ellerim kopar elmas sunucuyu hakeden sunucu
Hocam vallaha gözüm oralarda değil yemin ediyorum bak. Tek derdim eksiğimi bilmekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl