Çözüldü Minecraft sunucu kurma?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.341
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aron

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
11
Sunucu nasıl kura bilirim Aternos, TT-server maker gibi şeyler olmasın. Bu konuyu belkide 6 kez acmışımdır. Sizden isteyeceyim bedava, sınırsız, 7/24, uzantısı istediğim gibi olucak sunucu istiyorum nasıl yapa bilirim? Bukkit'den sunucu kurdum ama ne yapdım yapdım sunucuma kimse giremedi. Güvenlik duvarını kapatdım, İp adresimden port ekledim, çoğu kişiyi davet etdim hatta ben bile girdim, tüm ipleri verdim, iplerin sonuna 25565 koymayı denedim, onlarca video izldim ama yinede bulamadım bu sorunu?

Sunucu kuran çoooook türk var ee onlar nasıl kuruyor? Kurubda boş bırakıyorlar serveri ben neden kuramıyom??? Kaç senedir Minecraft oynuyorum.
Bana yardım edinnnn!

Bedava, 7/24 ve uzantısı istediğin gibi olucak?

Pek mümkün gözükmüyor. Biraz para biriktirip batihostdan sunucu kiralamanı öneririm.

Bedava, 7/24 ve uzantısı istediğin gibi olucak?

Pek mümkün gözükmüyor. Biraz para biriktirip batihostdan sunucu kiralamanı öneririm.
Para kolay işde parayı nasıl göndercem?

7/24 sınırsız vds bulman sunucu için zor

Para kolay işde parayı nasıl göndercem?

migrosdan alacağın bir ininal kart ile kolay bir şekilde batihostdan sunucu alabilirsin. (illa batihost olucak diye bir şey yok ama ben orayı tercih ederdim açıkcası)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sipariş edebilirsin internet üzerinden. Kargo ücreti 5TL gibi bir şey.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aslında ininalden sanal kart alıp ING BANK atmlerinden içine para atabilirsin. Bu işlemler sırasında fiziksel bir karta ihtiyacın olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl