SalihGüdücü
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 29
- Minecraft
- Launa
- X
- SyTaxes
Discord:
'Réi#0232
'Réi#0232
'Réi#0232
Teşekkür Ederim Fakat Ayrı Olunca Daha İyi Oluyo İkisi Bi Arada Fazla Mesaj OluyorBenzer konuları ikinci defa açmak yerine tek konuda hem logo, hem de tasarım isteyebilirdin dostum çünkü konu kirliliği oluyor. Umarım ihtiyacın olan materyelleri bulursun :)
'Réi#0232
olabilir Discorddan KonuşalımKanka yardımcı olmak isterdim ama photoshopdan pek anlamıyorum :D
'Réi#0232
Artık Çekilişle Yapıyormuş Ücretsiz Malesef
@Aeseria ücretsiz olarak hizmet veriyor. Şu an sanırım özel bir sorunu var. Birkaç gün içerisinde dönüş yapar.
Furkan Oruc#8686
Ekipte 50TL'lik bir logo yok. Nereden duydunuz ki siz bunu?o gurubu biliyorum bakat 1 logoyu bile 50tl den yapıyolar benim gözüm çok yukarlarda değil küçük birşey işimi görür
'Réi#0232
Bana biri özelden 50tl dedi logoya bidaha bakarıEkipte 50TL'lik bir logo yok. Nereden duydunuz ki siz bunu?
olabilir efendim buyrun discord adresim Salih Guducu#2162Ekle iki üç şart ile anlaşak yapayım sıfırdan sana al kullan :) Furkan Oruc#8287
Birilerine kulak asmayın lütfen :) Discord sunucularındaki fiyatlara bakabilirsiniz.Bana biri özelden 50tl dedi logoya bidaha bakarı
olabilir efendim buyrun discord adresim Salih Guducu#2162
'Réi#0232
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!