Tasarım Minecraft Sunucu Konu Tasarımı - PSD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Loxiser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.943
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Loxiser

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
43
konutasarimi.jpg

Tasarıma eklemeler yapabilir düzenleyebilirsiniz, ama yukarıdaki Design by Loxiser yazısını silmezseniz sevinirim.

İndirme Linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virus Total :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-- -- -- -- --​

Güzel tasarım olmuş eline sağlık.

Konu tasarımının bazı bölümleri tatlı. Ama yazı fontları seni batırmış. En sondaki fontu gerçekten değiştirmen gerekiyor.

bunu nasıl düzenleye bilirim ?

Güzel tasarım olmuş eline sağlık.
Teşekkürler.

Konu tasarımının bazı bölümleri tatlı. Ama yazı fontları seni batırmış. En sondaki fontu gerçekten değiştirmen gerekiyor.

Öneri için teşekkürler, psd dosyasını açıp fontları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

bunu nasıl düzenleye bilirim ?
Adobe Photoshop CS6 ile düzenleyebilirsiniz.

tamam teşekkürler.

Güzel bir tasarım

En üstteki başlık kısmı ile alt kısımların alakası olmamış. Resimler birbirinden farklı. Başlıkta çizim var iken aşağılarda minecraft resmi var. Elipsler çizgi ile orantılı olmamış. Fontların daha yumuşak olmalı.

CS 6 Çok eski bir versiyon.
Bunun yerine Adobe Photoshop CC ile düzenliyebilirsin. Biraz daha hızlı ve daha fazla özellik var.
CC Ne ara çıkmıştı, unuttum :D

En üstteki başlık kısmı ile alt kısımların alakası olmamış. Resimler birbirinden farklı. Başlıkta çizim var iken aşağılarda minecraft resmi var. Elipsler çizgi ile orantılı olmamış. Fontların daha yumuşak olmalı.
Önerileriniz için teşekkürler bir daha kine dikkat edeceğim.

Yakında tekrardan bir konu tasarımı yapmayı planlıyorum yine psd. olarak paylaşacağım.

Yakında tekrardan bir konu tasarımı yapmayı planlıyorum yine psd. olarak paylaşacağım.
Eğer yazı tiplerini daha uyumlu daha hoş birşeyler seçersen sen daha iyisini yapabilirsin, bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl