Tasarım Minecraft Sunucu Konu Tasarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel tasarım sonradan detaylı olarak baktığımda fikrim değişti. Başarılar..

Son düzenleme:
Başka bir forumda eğer bu konunuz sahibi iseniz eleştirdiğimde sert tepki vermiştiniz burda herkes benim gibi düşünüyor sade vb.. diyor teşekkür ediyorsunuz.. Tuhaf.
Konu tasarımı zaten sade çünkü logoya uygun bir konu tasarımı olması gerekiyordu. Hayır mesajlara bakarsan öyle bir durumda kimsye teşekkür etmedim.

Başarılaaar :)

Son düzenleme:
Konu tasarımı profesyonel olmuş çalışmalarınızı beğendim

İlk olarak sunucunun en önemli gösterişi olan logonuz muhteşem yazı fontuyla muazzam bir şekilde gözükmüş. Konu tasarımınızı konuşmaya dahi gerek yok. Gerçekten dillere destan bir şekilde tasarlamışsınız. Fakat sanki Konu tasarımında olması gereken bazı bölümler eksik kalmış. Teşekkürler!

Hizalamada ufak bir kayma olmuş onun dışında güzel olmuş ellerinize sağlık.

İlk olarak sunucunun en önemli gösterişi olan logonuz muhteşem yazı fontuyla muazzam bir şekilde gözükmüş. Konu tasarımınızı konuşmaya dahi gerek yok. Gerçekten dillere destan bir şekilde tasarlamışsınız. Fakat sanki Konu tasarımında olması gereken bazı bölümler eksik kalmış. Teşekkürler!
Biraz daha sade bir konu tasarım yapmaya çalıştık logo'ya uyarlamak için yorumun için teşekkürler.
Hizalamada ufak bir kayma olmuş onun dışında güzel olmuş ellerinize sağlık.
Sistemlerde küçük bir hizalama hatası olmuş bildirdiğin için teşekkürler.

Tasarımdaki logoyu sen yptıysan müthiş olmuş. Kalanı klasik aynı herkes gibi. Gerkçekten logo efsane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl