Sensei ''C''
Pixel Arter and Pixel Animator.
- Elmaslar
- 568
- Minecraft
- SenseiMC
Discord:
Sensei#7806
Minecraft kitlesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.
Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.
Merhaba MC-TR ahalisi! Bugün sizlere bir soru sormak istiyorum. Minecraft Sunucu Kitlesi Hakkında Görüşleriniz Neler? Benim şahsi düşüncem, bu oyunun çok oyunculu kısmı Türkiye için bitmiştir. Özellikle Türkiye'nin büyük sunucuları içindeki oyuncu kitlesinin (tamamı değil) pek iyi bulmuyorum. Hakaretler vb. havada uçuşuyor. Biliyorum hile dünyanın her yerinde var ama Türk sunucularda orana vurursak daha fazla. Hile sayısı tabii ki Hypixel vb. aşırı fazla oyuncu sayısına sahip olan sunucular içinde daha fazla olacaktır. Fakat bunu orana vurursak ne yazık ki Türk sunucularda daha fazla. Bu durum ise temiz insanları hile kullanmaya teşvik ediyor. Minecraft sunucu kitlesinin bir kötü yanı da bu. Minecraft Türkiye kitlesinin böyle bir durumda olmasının bir sebebi ise Minecraft Türk sunucuları. Birbirinden klasik sunucular... Bu sunucular insanların oynama şevkini kırıyorlar ve ne yazık ki oyuncular bu güzelim oyundan sıkılmaya başlıyorlar. Fakat benim şahsi fikrim, Minecraft Hytale çıktığında büyük bir ivme kazanacak. Bunun sebebi ise Minecraft oyununun Hytale sayesinde kendi reklamını yapıp Minecraft Hytale oyununa geçenlere bir Minecraft oynama isteği getirecektir diye düşünmüyor değilim. Kim bilir, belkide tam tersi olur. Peki, sizin bu konu hakkında görüşleriniz neler? Yazmayı unutmayın. Görüşmek üzere.