Minecraft sunucu hosting

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanqwqw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 808
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar,Treas Host ile discord dm üzerinden görüştük ve bana tüm kanıtları sundu. Eğer işini düzgün yapan bir yer arıyorsanız burayı tercih edebilirsiniz,oversall veya swap memory olaylarıda bulunmuyor. Burada herhangi bir rüşvet olduğunu düşünen varsa discord üzerinden iletişime geçebilir tüm dm geçmişini gösterebilirim. Konu çözüme kavuşmuşur en kısa vakitte umarım. Herkese iyi forumlar.

Orasını bilemem hiç kullanmadığım için,tecrübesi olana sormak gerek. Ama yurt dışında büyük firma ile çalışırsan bu durum olmaz kolay kolay. Ama TR deki en büyük firmada bile olunca en küçüğüde yapıyor.
Bilemeyeceğiniz için ve her hosting firmasını aynı kefeye koyamayacağımız için maalesef en büyük yapıyor diye en küçük yapıyor gibi bir ön yargı olamaz. Şu ana kadar 16 hosting ile çalıştım. Bunlardan 7 tanesinde herhangi bir oversell olayı ile karşılaşmadım. Çalıştığım firma isimlerini soracak olursanız 5 6 tanesi bilinmeyen geri kalanı bilinen hostingler.

Sunucu durağı
Keyubu
Batihost
Voxnet(yok)
Hostolog(yok)
Hostluyo(yok)
Sunucunukirala
İntekyo
Brolve(yok)
Oyunlayıcı(yok)
Exoras
Saganetwork
Nodesty(yok)
Treashost(yok)
Rabisu
Webriva

Yani kısaca herkesi aynı kefeye koymamak gerekir. En büyük yapıyor diye en küçük yapacak diye bir zorunluluk yok.

Bilemeyeceğiniz için ve her hosting firmasını aynı kefeye koyamayacağımız için maalesef en büyük yapıyor diye en küçük yapıyor gibi bir ön yargı olamaz. Şu ana kadar 16 hosting ile çalıştım. Bunlardan 7 tanesinde herhangi bir oversell olayı ile karşılaşmadım. Çalıştığım firma isimlerini soracak olursanız 5 6 tanesi bilinmeyen geri kalanı bilinen hostingler.

Sunucu durağı
Keyubu
Batihost
Voxnet(yok)
Hostolog(yok)
Hostluyo(yok)
Sunucunukirala
İntekyo
Brolve(yok)
Oyunlayıcı(yok)
Exoras
Saganetwork
Nodesty(yok)
Treashost(yok)
Rabisu
Webriva

Yani kısaca herkesi aynı kefeye koymamak gerekir. En büyük yapıyor diye en küçük yapacak diye bir zorunluluk yok.
İşte bende 5-6 hosting ile iş birliği yaptım aralarında bir tane çok ama çok samimi davranan bir hosting var hala da sohbetim vardır kendisiyle ismini kural gereği veremiyorum. Kendi makinamı satın aldım ve şuanda kafam çok rahat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl