Minecraft Sunucu bulamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HyperNinja
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 190

HyperNinja

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
HyperNinja

Discord:

hyper.qwer

2 Gündür yaklaşık 50-60 sunucu gezdim hiçbirini beğenmedim beğenebileceğim Trapvp Skyblock Boxmining varmı Skyblock ve boxmining emek olsun ve yeni açılmış olsunlar mümkünse online sayısıda botsuz 30 üstü olsa yeterli

reklam gibi olsun istemiyorum ama 26 mayısta açılacak sunucumuzda mmorpg seviyorsan beklediğine değicek bir 2 saatlik beta fırsatına bakablirsin. Seversen 2 haziranda sunucuda görmekte isteriz.

Merhaba,
Eğer ilginizi çekerse aktif olarak geliştirdiğimiz bir Towny sunucumuz bulunuyor. Şu sıralar aktiflik konusunda biraz eksiğimiz olsa da, sunucuya bir şans verirseniz kaliteli ve samimi bir ortamda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Oyna.BlokDunyam.Com 1.21.4+

Merhaba reklam yapmada sıkıntı yok zaten sunucu ismi arıyorum direk 2 nizede cevap olsun ben 10-15 gün takılmalık bir şeyler istiyorum hem minecraftda mmorpg beni sarmıyor hem de geç açılıyormuş kral senin swye girdim online az townyde online az olunca sarmıyor. Ve tek başıma townyde sarmaz şuanlık ekip yok.

2 Gündür yaklaşık 50-60 sunucu gezdim hiçbirini beğenmedim beğenebileceğim Trapvp Skyblock Boxmining varmı Skyblock ve boxmining emek olsun ve yeni açılmış olsunlar mümkünse online sayısıda botsuz 30 üstü olsa yeterli
yabancı server oynayabilirsin ben şahsen yabancı server oynuyorum gayet sarıyor donut hypixel vs.

4 Gün Sonra Türkiye çapında böylesi görülmemiş görülse bile nadir çıkan bir MMORPG olarak çıkış yapıcağız Sunucumuzu beta olarak açacağız gelip deneyimlemek istersen bekleriz

Son düzenleme:
Dediğin kriterle uymuyor ama konuyu gören başkaları için foolcrafta bakabilirler

Sunucular Kategorisi

Sizlere tavsiyem, attığım kategorilerdeki sunucuları tek tek incelemenizdir. Hoşunuza giden sunuculara girip deneyebilirsiniz. Elbet aklınıza yatacak bir sunucu vardır. Hem bu şekilde daha kolay bulabilirsiniz.

AtlantikMC bi bak reis

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl