Tasarım Minecraft Sunucu Banneri 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajın sonundaki "kendini geliştirmen dileğiyle" kısmını görmedin sanırım.
Demek istediğin seni geliştirecek olanın asıl yanlış yaptığın yerleri söyleyen mesajlar değil, sadece motivasyon veren mesajlar mı?

Demek istediğin seni geliştirecek olanın asıl yanlış yaptığın yerleri söyleyen mesajlar değil, sadece motivasyon veren mesajlar mı?
O senden ötürü ikisini beraber yapabilen bir insan evladı senin tek yaptığın şey heves kırmak

O senden ötürü ikisini beraber yapabilen bir insan evladı senin tek yaptığın şey heves kırmak
Yahu ben yanlış kısımlarını söyledim, neden bu kadar abarttın ki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Neyse, daha fazla konuşmayacağım. Bundan sonrada gider "ellerine sağlık" yazıları ile geliştirirsin kendini. Bol şans.

Yahu ben yanlış kısımlarını söyledim, neden bu kadar abarttın ki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Neyse, daha fazla konuşmayacağım. Bundan sonrada gider "ellerine sağlık" yazıları ile geliştirirsin kendini. Bol şans.
Demeye çalıştığım şu;sen 1 yaptıysan,o 1+1 yapıyor "eline sağlık" yazıları ile geliştirmek değil emeğe saygısı olan insanlar ile geliştiriyorum kendimi.

Biraz fazla uzatmadınız mı konuyu?

Çoğu kişinin bahsettiği gibi hatalar var fakat iyi yerelere geleceğinden eminim. Bu şekilde bişeyler başarmaktan sakın vazgeçme. Hergün üstüne koyarak daha iyi yerlere gelebilirsin. Kolay gelsin.

Dostum benimle iletişime geç discord: Deniz#2853

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl