MİNECRAFT SUNUCU AÇMAYI PLANLIYORUM HOSTİNG ARAYIŞI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YıldızCraft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
mertcan57tr

Discord:

mertcan5734

Merhaba,

Uygun fiyatlı bir VDS arıyorum. Günümüzde VDS fiyatlarına baktım ve ciddi zamlar geldiğini fark ettim. Eskiden 60-100 liraya sunucu alabiliyorduk ama ne yazık ki fiyatlar oldukça arttı.

Minecraft sunucusu açmayı planlıyorum, bu yüzden öncelik olarak RAM mi yoksa işlemci mi daha önemli, bu konuda da bilgi almak istiyorum. Örnek vermem gerekirse, elimde 4 GB RAM'e sahip bir sunucum var ve Ryzen işlemci kullanıyorum. Bununla bir survival sunucusu açmayı planlıyorum ve başlangıç olarak 40-50 oyuncu kapasitesi hedefliyorum beni bu konuda aydınlatın.

Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba,

Uygun fiyatlı bir VDS arıyorum. Günümüzde VDS fiyatlarına baktım ve ciddi zamlar geldiğini fark ettim. Eskiden 60-100 liraya sunucu alabiliyorduk ama ne yazık ki fiyatlar oldukça arttı.

Minecraft sunucusu açmayı planlıyorum, bu yüzden öncelik olarak RAM mi yoksa işlemci mi daha önemli, bu konuda da bilgi almak istiyorum. Örnek vermem gerekirse, elimde 4 GB RAM'e sahip bir sunucum var ve Ryzen işlemci kullanıyorum. Bununla bir survival sunucusu açmayı planlıyorum ve başlangıç olarak 40-50 oyuncu kapasitesi hedefliyorum beni bu konuda aydınlatın.

Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
4gb ryzen ile en fazla yapabileceğiniz 20 oyuncu. Bunun içinde paket optimizasyonu iyi yapmanız gerekir.

40 50 oyuncu için minumum 8 ramli bir VDS almanızdır. Firma olarak ise brolveyi önerebilirim. Son olarak sunucularda lag olmaması için %80 işlemci önemlidir.

Kesinlikle RAM daha çok önemlidir

Hem işlemci hem de ram oldukça önemlidir. Sunucunuzun sürümü üst sürümse kesinlikle R9 serisinden bir işlemciye sahip bir vds almanızı öneririm diğer türlü çok sorun yaşayabilirsiniz. Paketinizde çok iyi bir optimizasyon yoksa 4gb bir vds ile sunucu açamazsınız hem depolamada sorun yaşarsınız hem de ram yetmediği için paket sürekli hata verir. Tavsiyemi sorarsanız en az 12 gb ram'e sahip R9 serisinden bir işlemcisi olan bir vds tercih edin. Çünkü 4gb bir vds 15-20 kişiden sonra tps düşüşüne yol açacaktır. Firma konusunda da bütçenize en uygun ve bilinir firmayı tercih edebilirsiniz. İyi forumlar.

Merhaba,

eğer gerçekten kaliteli bir iş ve sunucuda lag, tps düşmesi yaşamak istemiyorsanız paketinizi öncelikle sağlam optimize etmeniz gerekiyor. Ardından alacağınız makina en az 16gb ram olmalıdır. Bazı paketler 32gb olsa bile makina 30 onlinede tps 12-13 üstü görmez. Her şeyin başlıca çözümü pakettir.

@nodesty İşlemci tabii ki daha önemli ama 4GB da gerçekten az.

Merhaba, AnkSOFT firmasını öneriyorum. Koruma konusunda piyasadaki bilindik firmalardan çok öndeler. Makine performanslarıda üst düzey sizi memnun edebilecek bir hosting.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
göz atıp bütçenize uygun paketi seçebilirsiniz. Canlı destek bölümü mesai saatlerinde minimum 5 dakika içerisinde ilgilenmekteler bir sorunuz varsa oradan sorabilirsiniz.

İlk müşterilere özel "WELCOME20" kodunu kullanarak %20 indirimle sunucu sipariş edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl