Rehber Minecraft Sunucu Açma Rehberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iLoseTheWin

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8
Minecraft
iLoseWin
Bütçe 20 Bin TL Civarı

1.Tasarım Yaptırmak

Öncelikle Bütçeniz Olduğunu Varsayaraktan Bir Satış Takımına Konu Tasarımı, Mascot Logo, Banner
Yaptırıyorsunuz Bu Üçünü Yaptırmak 1600 TL , 1700 TL Tutuyordu En Son Hatırladığım Kadarıyla Şu An Bunlara Yakındır Yüksek İhtimal

2.Paket Yaptırmak

Sonrasında İse Yine Bir Satış Takımına Özel Plugin Paketi Yaptırıyoruz 2000 TL Civarında Tutuyor Genel Olarak

3.Domain Satın Almak

Sonrasında 2 Adet Domain Alıyoruz Com TR Domaini Alırsanız Yaklaşık 180 TL Gibi Fiyatlara Domain Alabiliyorsunuz
Ama Com, Net Gibi Alırsanız 600 TL Gibi Fiyatlara Gelebiliyor

4.Hosting Satın Almak

Hosting Konusu Aralarından En Maliyetsizi 60 TL Gibi Bir Fiyata Hosting Alıp Domaininize Bağlıyorsunuz.

5.Vds Satın Almak

Vds Olarak @EXORAS Üzerinden 640 TL Olan Paketi Alabilirsiniz Ve Bununla Tek Oyun Açabilirsiniz Skyblock,Survival,Towny

6.Site Almak

500 TL Bir Web Script Satın Alıyorsunuz Ve Bunu Cpanel'e Kuruyorsunuz

7.Reklam Yapmak

Ve İlk Ay İçin Reklamlara Kalan Para 14 Bin TL Gibi Bir Fiyat Oluyor Bu Paranın 3000 Tlsini Sonraki Ay'a Ayırıp Kalanı İle Topluluk Sunucularına, Forumlara,İnfluencerlara Reklam Veriyoruz Verebildiğimiz Kadar

O Fiyata Reklam Yaparsak +60 Çekersiniz Diye Tahmin Ediyorum
Yaklaşık 3 Ay İçindede Sunucuyu Kapar Batarsınız
Sunucu Açmak Günümüzde Mantık İşi Değildir

İyi Günler.

İyi Günler.
İnsan küçüklükte yapamadığı şeyi şimdi yapmak istediği için açmak istiyor kazanç umrunda değil çoğunun bence.

Bütçe 20 Bin TL Civarı

1.Tasarım Yaptırmak

Öncelikle Bütçeniz Olduğunu Varsayaraktan Bir Satış Takımına Konu Tasarımı, Mascot Logo, Banner
Yaptırıyorsunuz Bu Üçünü Yaptırmak 1600 TL , 1700 TL Tutuyordu En Son Hatırladığım Kadarıyla Şu An Bunlara Yakındır Yüksek İhtimal

2.Paket Yaptırmak

Sonrasında İse Yine Bir Satış Takımına Özel Plugin Paketi Yaptırıyoruz 2000 TL Civarında Tutuyor Genel Olarak

3.Domain Satın Almak

Sonrasında 2 Adet Domain Alıyoruz Com TR Domaini Alırsanız Yaklaşık 180 TL Gibi Fiyatlara Domain Alabiliyorsunuz
Ama Com, Net Gibi Alırsanız 600 TL Gibi Fiyatlara Gelebiliyor

4.Hosting Satın Almak

Hosting Konusu Aralarından En Maliyetsizi 60 TL Gibi Bir Fiyata Hosting Alıp Domaininize Bağlıyorsunuz.

5.Vds Satın Almak

Vds Olarak @EXORAS Üzerinden 640 TL Olan Paketi Alabilirsiniz Ve Bununla Tek Oyun Açabilirsiniz Skyblock,Survival,Towny

6.Site Almak

500 TL Bir Web Script Satın Alıyorsunuz Ve Bunu Cpanel'e Kuruyorsunuz

7.Reklam Yapmak

Ve İlk Ay İçin Reklamlara Kalan Para 14 Bin TL Gibi Bir Fiyat Oluyor Bu Paranın 3000 Tlsini Sonraki Ay'a Ayırıp Kalanı İle Topluluk Sunucularına, Forumlara,İnfluencerlara Reklam Veriyoruz Verebildiğimiz Kadar

O Fiyata Reklam Yaparsak +60 Çekersiniz Diye Tahmin Ediyorum

İyi Günler.
Ginede güzel bir anlatım elinize sağlık bilgisi olmayan biri için işe yarar iyi forumlar.

Türkiyede daha önce yapılmamış bir deneyim sunmayacaksanız açmayın

İnsan küçüklükte yapamadığı şeyi şimdi yapmak istediği için açmak istiyor kazanç umrunda değil çoğunun bence.
Keşke dediğin gibi olsa. Bu piyasada olan tüm sunucular kazanç için açıyor maalesef. İstediklerini de elde edemeyince 1 ayda kapanıyor çoğu. Çünkü hepsi bir anda istiyor o istediği kitleyi.

Keşke dediğin gibi olsa. Bu piyasada olan tüm sunucular kazanç için açıyor maalesef. İstediklerini de elde edemeyince 1 ayda kapanıyor çoğu. Çünkü hepsi bir anda istiyor o istediği kitleyi.
o amaçla açanların çoğu genelde 5 online ile kalıyor ve oyuncuları umursamıyor sonunda ise elindekilerle kalıyorlar

2.Paket Yaptırmak

2000TLye yaptırılan bir paketin pek Hayra Alamet olacağını sanmıyorum. Ancak yine de yeni başlayanlar için güzel bir konu

2.Paket Yaptırmak

2000TLye yaptırılan bir paketin pek Hayra Alamet olacağını sanmıyorum. Ancak yine de yeni başlayanlar için güzel bir konu
dediğim gibi piyasadan uzun süredir uzağım fiyatları pek bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl