Minecraft sunucu açma hostingi sitesi arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetminecraft31

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
ahmetminecraft31

Discord:

Waistasy24244

Selam ben Kayra küçük yaşta güzel bir sunucu açmak istiyorum Bir kaç yıldır sunucu ile uğraşıyorum her yanlışimda doğruları öğreniyorum ve artık profesyonel bir sunucu açmak yeterli bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum eğer ki bilmediğim bir konu veya yapamadığım bişey olursa sizlerler ile çözeriz MC tr sitesi ile çözeriz neyse konuma geleyim yıllık 200-300 TL verip sunucu açmak istiyorum şuan ki ekonomiye göre maddi durumum baya düşük ve maddi durumum kötü yanı şimdi açtığım sunucu sitesi güvenli olsun öncelikle VDS olsa iyi olur ve Ddos korumalı olursa sevinirim sizin öneriniz olan sunucudan plugin yüklenebilir olsun dosya koyulabilir olsun zaten böyle sormak istediğiz bişey varsa sorabilir siniz maddi yardım edicem olab kişilere teşekkür ederim maddi yardım edecek olan dm gelebilir dilenmek gibi olmasın lütfen mesajlarınız bekliyorum herşey için herkese teşekkür ederim istediğim chickensmp gibi bir sunucu açmak biraz çok yazdım herkese iyi günler dilerim

Yanlış yere açmışım konuyu çok üzgünüm o kadar yazdım xd neyse konuyu taşıyabilme özelliği fln varsa konuyu doğru yere taşır misiniz

Sitemiz üzerinden Hosting yetkisi olan kişilerler iletişime geçebilirsiniz.

Treas öneriliyor,
Birsunucum'unda reklam avantajı çok cazip.

Sitemiz üzerinden Hosting yetkisi olan kişilerler iletişime geçebilirsiniz.

Treas öneriliyor,
Birsunucum'unda reklam avantajı çok cazip.
Anlayamadım daha ayrıntılı konuşur musun abi sana zahmet

Treas hosting ve Birsunucum hostingler güzel firmalar ama yıllık 200-300 tlye güzel bi sunucu açmak imkansız 10-16 GB ryzen sunucu almalısın ki güzel bi başlangıç yapasın. Bütceni geliştir ortak bul ve öyle başla benim düşüncem.

Treas hosting ve Birsunucum hostingler güzel firmalar ama yıllık 200-300 tlye güzel bi sunucu açmak imkansız 10-16 GB ryzen sunucu almalısın ki güzel bi başlangıç yapasın. Bütceni geliştir ortak bul ve öyle başla benim düşüncem.
Teşekkür ederim abi ama hiç mı yok yani hem birde ortağım yok benim kimseye güven olmaz hadi belki ortak halledilir ama bütçe konusunda biraz daha yardım eder misin yani para istemiyorum senden abi böyle en uygun hostingler hangi hosting

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl