Çözüldü Minecraft sunucu açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXT_Emre

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
EMRE8728

Discord:

ExtEmreTE#5844

Minecraft sunucum neredeyse 1 2 aydır aktif olarak kullanıyordum ancak bugün sunucuyu açtım ve girdim daha sonra kendi kendine kapandı ve panele baktığımda Java 8 yapın yazıyordu sunucuyu java 8 yaptım daha sonra başlatmayı denedim ve bir kaç dakika sunucuyu yükledi daha sonra kendi kendini kapattı.
Daha sonra bir kaç kere denedim ve pluginleri sildim sonra tekrar geri yüklediğimde sunucuyu açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum.
resim_2023-01-02_205710784.png

Merhabalar, java 16 veya java 17 kullanarak denermisiniz?

Merhabalar, az önce dikkatli bakmadığım için görmemişim. QuickShop eklentisi crash'a sebep oluyor. En aşağıda hatta gördüğümüz kadarıyla quickshop eklentisi kendisinde bir güvenlik riski tespit ettiği için crasha sebep olmuş. Daha fazla detay içinde /home/container/plugins/QuickShop/97712aea-d7ab-4ee0-bd22-8b255b49cc5a.security.letter.txt bölmünden inceleyebilirsiniz diye bir uyarı vermiş. Üstte gördüğünüz konumda herhangi bir özel bilgi mevcut değilse rica etsem bize iletirmisiniz?

Son düzenleme:
Merhabalar, az önce dikkatli bakmadığım için görmemişim. QuickShop eklentisi crash'a sebep oluyor. En aşağıda hatta gördüğümüz kadarıyla quickshop eklentisi kendisinde bir güvenlik riski tespit ettiği için crasha sebep olmuş. Daha fazla detay içinde /home/container/plugins/QuickShop/97712aea-d7ab-4ee0-bd22-8b255b49cc5a.security.letter.txt bölmünden inceleyebilirsiniz diye bir uyarı vermiş. Üstte gördüğünüz konumda herhangi bir özel bilgi mevcut değilse rica etsem bize iletirmisiniz?
öyle bir dosya bulamadım.
quick shop u silsem düzelir mi?

Bi silip tekrar deneyebilirmisiniz o zaman?
denedim yine aynı yazıyı alıyorum
Error Event [25758769-643a-4b23-8830-83d05524a6db]: another power action is currently being processed for this server, please try again later

Sayfayı yenileyin ve sunucunun kapalı olduğundan emin olun, 2-3 dakika bekleyin ve yeniden açmaya çalışın. Büyük ihtimalle sistem aşırı yüklendi veya birden fazla eylem yapmaya çalışıyor. Quick shop konusuna gelirsek eğer kaldırdıysanız şuan sunucunuzun çalışıyor olması lazım. Daha eski bir sürümünü de kullanmayı deneyebilirsiniz sürüm ile ilgili bir hata olduğunu tahmin ediyorum

Sunucuyu reinstall yaptım düzeldi herhangi bir dosyamda silinmedi aynı durum başkasında olduysa yedek alarak reinstall yapın
düzeliyor.

QuickShop eklentisini kullanmak hayli zor eğer bilginiz az ise takımlardan destek alabilirsiniz.
(En ufak hatada komple çökertir en azından benim sunucumda olmuştu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl