Çözüldü MİNECRAFT SUDA HATALAR OLUŞUYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vfurkandogan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
SnowySushi

Discord:

SnowySushi

MİNECRAFT AYARLARINI DEĞİŞTİRMEDEN OYNUYORUM HİÇ BİR MOD FALAN DA KURMADIM SADECE ARADA TEXTURE PACK İLE OYNUYORUM ANCAK MCYİ SİL YÜKLE YAPINCA TEXTURE PACKSİZDE DENEDİM YİNE BÖYLE OLUYOR SEBEBİNİ BULAMADIM. GOOGLEDE BU KONUYLA ALAKALI BİR SÜRÜ ARAMA YAPTIM ANCAK HİÇ BİR FORUMDA BU KONUYLA ALAKALI BİR ŞEY BULAMADIM SEBEBİ NE OLABİLİR? GÖRÜNTÜ AYARLARI EN FULLDE, BU HATAYI 1.18 SÜRÜMÜNE KADAR HİÇ GÖRMEMİŞTİM 1.18.2 YE GEÇİŞ YAPINCA OLMAYA BAŞLADI NASIL ÇÖZEBİLİRİM ?
BİLGİSAYAR MODELİ MACBOOK AİR

Ekli dosyalar

• 2022-05-18_21.33.08.png
    2022-05-18_21.33.08.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 180
Serverda mı deniyorsun yoksa singleplayer mi?

singleplayerda da oluyor multiplayerda da

MİNECRAFT AYARLARINI DEĞİŞTİRMEDEN OYNUYORUM HİÇ BİR MOD FALAN DA KURMADIM SADECE ARADA TEXTURE PACK İLE OYNUYORUM ANCAK MCYİ SİL YÜKLE YAPINCA TEXTURE PACKSİZDE DENEDİM YİNE BÖYLE OLUYOR SEBEBİNİ BULAMADIM. GOOGLEDE BU KONUYLA ALAKALI BİR SÜRÜ ARAMA YAPTIM ANCAK HİÇ BİR FORUMDA BU KONUYLA ALAKALI BİR ŞEY BULAMADIM SEBEBİ NE OLABİLİR? GÖRÜNTÜ AYARLARI EN FULLDE, BU HATAYI 1.18 SÜRÜMÜNE KADAR HİÇ GÖRMEMİŞTİM 1.18.2 YE GEÇİŞ YAPINCA OLMAYA BAŞLADI NASIL ÇÖZEBİLİRİM ?
BİLGİSAYAR MODELİ MACBOOK AİR
Bende ilk kez görüyorum. Hatanın olmasını sağlamış olduğunu düşündüğüm bir kaç sorun;

1. Crackli minecraft kullanıyorsanız, minecraft'ı satın alınız.
  2. Kullandığınız 1.18.2 sürümünde hata meydana gelmiş olabilir. Oyun dosyalarını silin ve tekrar yüklemeyi deneyin
  3. Macbook kullandığınız için farklı bir işletim sistemi. Tarayıcınızdan araştırıp sorunun bilgisayarınız ile ilgili olup olmadığına bakın.

Bende ilk kez görüyorum. Hatanın olmasını sağlamış olduğunu düşündüğüm bir kaç sorun;

1. Crackli minecraft kullanıyorsanız, minecraft'ı satın alınız.
  2. Kullandığınız 1.18.2 sürümünde hata meydana gelmiş olabilir. Oyun dosyalarını silin ve tekrar yüklemeyi deneyin
  3. Macbook kullandığınız için farklı bir işletim sistemi. Tarayıcınızdan araştırıp sorunun bilgisayarınız ile ilgili olup olmadığına bakın.
1. ve 3. cüyü denedim ancak 2. ciyi eskiden denemiştim hesabım premium ancak microsoft güncellenmesinden öncede bu şekilde hata alıyordum

İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım ama 1.18.2 versiyonunun düzgün kurulmadığını düşünüyorum

İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım ama 1.18.2 versiyonunun düzgün kurulmadığını düşünüyorum
hayatımda gördüğüm en saçma şey bazen shaderla oynayınca hatalar gözükmüyor, anlamsız

ama sürekli shaderla oynanmıyor air serisinde soğutma sistemi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl