Çözüldü minecraft spigot server açarken gelen hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
modem arayüzümden farklı bir port açtım siteden kontrol ettim o portuda kapalı gösteriyor değişik
Peki port kontrol ettiğinizde, portu kullanan bir şey var mı?
Yani kontrol ettiğiniz port ile mc sunucusu çalışıyor mu mesela şuan? Eğer çalışmıyorsa sunucuyu açın, sunucu açılınca kontrol edin portu.

Bir de port kontrol sitesindeki ip adresini değiştirmiyorsunuz değil mi? Çünkü siteye girdiğinizde, otomatik olarak sizin internetinizin dış ip adresi o kutucukta yazılı oluyor.

Evet, sunucu açıkken kontrol ettiğimde aynı, kapalı olarak gösteriyor. farklı port açıp yeniden açmayı denedim, fakat sonuç hala aynı.

Evet, sunucu açıkken kontrol ettiğimde aynı, kapalı olarak gösteriyor. farklı port açıp yeniden açmayı denedim, fakat sonuç hala aynı.
İlginç, bir de server.properties dosyasına cihazınızın yerel ip adresini (192.168.x.x) yazdınız mı?

evet zaten public ipm i yazınca açılmıyor server otomatik kapatıyor
O zaman ya DMZ'yi bir şekilde modemden bulup yerel ip adresinizi girmeniz gerekiyor ya da hattınızda portlar kapalı olabilir.

İnternet olarak (operatör değil) ne kullanıyorsunuz? Mesela ADSL kullanıyorsanız portların kapalı olması yüksek ihtimal, ben ADSL kullanırken port açmayı yıllarca denemiştim aynı sizde olduğu gibi portlar kapalı gözüküyordu, fibere geçildiğinden beri port açabiliyorum.

Fiber kullanıyorum bi opretatörü arayıp sorsammı port açma izni gibi birşey vardır belki açarlar?

Fiber kullanıyorum bi opretatörü arayıp sorsammı port açma izni gibi birşey vardır belki açarlar?
Bazı firmalar paralı yapıyor hocam.Siz operatörünüze sorun size yardımcı olurlar.

Bazı firmalar paralı yapıyor hocam.Siz operatörünüze sorun size yardımcı olurlar.
ya bilemedimki hocam şurda 1-2 hafta arkadaşlarla kendi aramızda server açıp oynayalım dedik 2 gündür uğraşıyorum hevesde kalmadı .d

ya bilemedimki hocam şurda 1-2 hafta arkadaşlarla kendi aramızda server açıp oynayalım dedik 2 gündür uğraşıyorum hevesde kalmadı .d
Hocam onun yerine cüzi bi miktarla hostingden sunucu alın.Açın oynayın en zahmetsizi hocam.Bilgisiyarınızıda boşa yormamış olursunuz

Kusura bakmayın yanlışlıkla iki tane aynı mesajdan gitti.

yardımların için çok teşekkürler hocam sağolun :)
Rica ederim :) Artık buradan kimse port konusunda yardımcı olamaz diye düşünüyorum çünkü belli ki operatörden kaynaklı bir sorun var. Konuyu kilitleyin isterseniz.

Rica ederim :) Artık buradan kimse port konusunda yardımcı olamaz diye düşünüyorum çünkü belli ki operatörden kaynaklı bir sorun var. Konuyu kilitleyin isterseniz.
aynen hocam sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl