Sol Reklam

Rehber Minecraft Skywars Nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

AlperenX3

❤️

Discord:

alperentr

Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
3.098
Elmaslar
1.271
Puanlar
11.785
Yer
İzmir
Minecraft
Artgum
Skywars çok severim tanıtımda muhteşem olmuş eline sağlık.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
P

PlueTaha

Ziyaretçi
Minecrafta başlarkende zevkle sevdiğim ve hala daha zevkle oynadığım oyun türü :)
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Minecrafta başlarkende zevkle sevdiğim ve hala daha zevkle oynadığım oyun türü :)​

İşin açıkçası ben de Skywars oynamaktan baya bir zevk alıyorum. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim ;) <3
 
B

BraveHeart_

Ziyaretçi
Gayet Bilgilendirici Olmuş Elinize Sağlık. ?
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Katılım
18 Ağustos 2017
Mesajlar
1.852
Elmaslar
1.193
Puanlar
17.075
Yer
Samsun
Factions'dan sonra gireceğim tek oyun türü diyebilirim. Bu konu için teşekkür ederim.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Factions'dan sonra gireceğim tek oyun türü diyebilirim. Bu konu için teşekkür ederim.​

İşin açıkçası ben de bu aralar SkyWars'ı pek tercih etmiyorum. Yorumunuz için de asıl ben teşekkür ederim :)
 
B

BurakAyzz

Ziyaretçi
Gayet bilgilendirici bir konu eline sağlık
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
M

Mehmet_27

Ziyaretçi

Minecraft Skywars Nedir?
Hayatta kalmayı başarabilir misin? O zaman savaş!

Minecraft'ın en çok oynanan oyunu ile tanışmaya hazır mısınız? Bu konumuz içerisinde "Skywars" oyununu konuşacağız. Konu aldığımız bu oyun şu an Minecraft'ın ciddi anlamda en çok oynanan oyunu olduğunu söyleyebilirim. Bu oyunun neredeyse on binden fazla aktif oyuncusu bulunuyor. O zaman değerli zamanımızı kaybetmeden konumuza geçelim.

skywars-wallpaper.jpg


Minecraft Skywars İncelemesi
Konu aldığımız bu oyun takımlı ve takımsız olmak üzere ikiye ayrılır. Takımlı oyunlar içerisinde en fazla 1 tane takım arkadaşınız olur. Takımsız oyunlarda ise herkes tek başına oynar. Doğruyu söylemek gerekirse bu oyunun 10.000'den fazla aktif oyuncusu bulunuyor. Oyuna giriş yaptığınız zaman kendinizi bekleme lobisinde bulursunuz. Bir süre sonra oyuna bütün oyuncular ile birlikte yönlendirilirsiniz. Bununla birlikte oyun başlar. İlk olarak savaşabilmeniz için zırh, yay ve kılıç tarzı eşyalar bulmanız gerekir. Bu yüzden kendinize ait olan adanız içerisinde en az iki en fazla dört tane sandık bulunmaktadır.

latest

Kendi adanız içerisinde bulunan bütün sandıkları açın. Bu sandıklar içerisinden mutlaka işinize yarabileyecek eşyalar çıkacaktır. Sandıkları açtıktan sonra zırhlarınızı giyin. Artık ada içerisinde yapabileceğiniz pek bir şey kalmadı. Birisinin adasına veya haritanın ortasına gidin. Bu gittiğiniz bölgelerde de sandıklar bulunuyor. Dilerseniz bu sandıklar içerisinde olan eşyaları da alabilirsiniz. Karşı takımda olan rakipleriniz mutlaka sizlere saldıracaktır. Bu yüzden onlara karşın kendinizi savunmanız gerekmektedir. Kendinizi savunmazsanız maalesef ki oyun içerisinde çok kolay bir şekilde ölebilirsiniz.

skywars-background_2030572.png


Bu arada oyun içerisinde hayatınızı yitirirseniz oyunu gerçekten tam anlamıyla kaybedersiniz. Kısacası bu oyun içerisinde bulduğunuz eşyalar ile birlikte hayatınızı devam ettirmeniz gerekiyor. Başka oyunculara karşın ödün vermeyin ve onları öldürün. Bu şekilde oyunu rahat bir şekilde kazanabilirsiniz. Bu oyun hakkında birbirinden farklı gizemli taktiklere ne dersin? O zaman değerli olan zamanımızı hiçbir şekilde kaybetmeden taktiklerimize çok hızlı bir şekilde taktiklere geçiş yapalım.

Eki Görüntüle 79412

OYUN TAKTİKLERİ

Oyun içerisinde daha uyanık olmaya ne dersin? Sizlere Skywars oyuncularının bilmediği gizemli taktikler vereceğim. Oyun başladığı zaman sizin adanıza doğru gelmek isteyen bir oyuncu olabilir. Açtığınız sandıklar içerisinden yay veya yumurta tarzında eşyalar geldiyse şanslısınız. Adanıza doğru gelen oyuncuya ok veya yumurta attığı zaman düşüp oyunu direkt olarak kaybedecektir. Bu şekilde kendinizi ve oyun karakterinizi oyun içerisinde çok rahatça koruma altına alabilirsiniz.

skywars-wallpaper.jpg


Bazı sunucular içerisinde TNT ( Bomba ) kullanabilirsiniz. Sandıkların içerisinde TNT görürseniz mutlaka envanterinize alın. Bir oyuncu size yaklaştığı zaman TNT'yi yere yerleştirin. Bu şekilde oyuncuyu korkutabilirsiniz. Bunun yanı sıra "Bombacı Mülayim" dediğimiz oyun kitleri bulunmaktadır. Bu kit ile birçok TNT'ye ( Tehlikeli Bomba ) rahatça sahip olabilirsiniz.

maxresdefault.jpg


Skywars Nasıl Oynanır?
Büyük ihtimal bu anlatımımdan sonra oyuna karşın düşünceleriniz, inkarlarınız ve görüşleriniz değişti. Doğruyu söylemek gerekirse bu oyun için birçok alternatif sunucu var. Açıkçası ben bu oyunu ilk çıkaran "Hypixel" adını verdiğimiz sunucuyu sizlere önereceğim. Bu bahsettiğim sunucuya yalnızca "Premium" adını verdiğimiz özel hesaplar ile birlikte bu sunucuya giriş yapabilirsiniz. Bahsettiğim bu özel hesaplara sahip değil misiniz? O zaman gerçekten hiç üzülmenize gerek yok.

Eki Görüntüle 79413


NASIL GİRİŞ YAPABİLİRİM?

Konu aldığımız bu oyuna giriş yapabilmeniz için sunucuya girmeniz gerekir. Bahsettiğim sunucuda oynamak için mc.hypixel.net adresinden giriş yapınız. Giriş yaptıktan sonra kendinizi sunucunun başlangıç bölümünde bulacaksınız. İlk olarak pusulaya sağ tıklayın. Pusulaya sağ tıkladıktan hemen sonra "Skywars" oyunun seçin. Bununla birlikte oyunun başlangıç bölgesine giriş yapacaksınız. Başladığınız yerden biraz daha ileri doğru ilerleyin. İlerledikten sonra birkaç NPC ile karşılaşacaksınız. Daha sonra istediğiniz oyun temasını kendi kafanızda kurmanız gerekir. Takımlı oynayacaksanız takımlı olan NPC'ye takımsız oynayacaksanız ise takımsız olan NPC'ye yalnızca sağ tık yapmanız ciddi anlamda yeterli olacaktır.

Bu oyuna alternatif olarak CubeCraft, BlockMC, CraftRise ve Son Oyuncu sunucularını öneririm.


Eki Görüntüle 79416

Skywars Oynanış Videosu
Bahsettiğimiz oyunun ülkemizde fazlasıyla popüler olduğunu söyleyebilirim. Bunun yanı sıra bahsettiğim sunucu içerisinde çekilen bir videoyu aşağı kısımdan gerçekten çok rahat bir şekilde izleyebilirsiniz. ( Bu kanalın Skywars serileri bulunuyor. )




Bunun yanı sıra videoyu kendi sitesinde izlemek istiyorsanız yalnızca bu bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

Skywars Tarihçesi

Minecraft'ın en popüler oyunu olan Skywars'ın geçmişini öğrenmeye hazır mısınız? Aslında bu oyun ilk olarak Hypixel sunucusu içerisinde çıktı. Skywars oyunu, Minecraft'ın ve Hypixel sunucusunun ilk oyunlarından birisinin olduğunu söyleyebilirim. Yılların geçmesi ile birlikte Türk sunucusu dahil birçok sunucu bu oyunu kopyaladı. Bu kopyalama ile birlikte bahsettiğimiz oyun ciddi bir ün kazandı. Şu an Minecraft'ın en aktif oynanan oyunu olduğunu söyleyebilirim. Şu an ülkemiz içerisinde ve yurt dışında birçok video içerik üreticisi bu oyun hakkında video çekiyor. Siz bu oyunu beğeniyor musunuz?

Eki Görüntüle 79415

bir oyun ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
R

Rönesans Network

Ziyaretçi
Yararlı bir rehber.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı