Çözüldü ● Minecraft SkyBlock Vip Adası ve Normal Ada Ayarlaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Neex14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.191
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neex14

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
İYİ FORUMLAR...
SkyBlock sunucusu açmayı düşünüyorum ve normal oyuncular ile vip oyuncuların adasının farklı olmasını istiyorum.
● Vip adasının ayarlamalarını mesela adasına max 5 takım arkadaşı alması gibi vs.
● Vip ve normal ada schematic dosyalarını nasıl ayarlarım.

● Teşekkürler...

İYİ FORUMLAR...
SkyBlock sunucusu açmayı düşünüyorum ve normal oyuncular ile vip oyuncuların adasının farklı olmasını istiyorum.
● Vip adasının ayarlamalarını mesela adasına max 5 takım arkadaşı alması gibi vs.

● Teşekkürler...
İYİ FORUMLAR...

● Teşekkürler...

ASkyBlock config`inden schematics: kısmına vip adanızı ekleyin. Ardından configteki vip adasına permission: vip.ozel.ada ekleyin. Ardından vip grubuna vip.ozel.ada yetkisini ekleyin. sadece vipler o adaya erişebilecektir.

Takıma katılabilecek maksimum kişi için ise vip grubuna askyblock.team.maxsize.5 (5 yerine maksimum katılabilecek kişileri yazın.) yetkisini ekleyin.

ASkyBlock config`inden schematics: kısmına vip adanızı ekleyin. Ardından configteki vip adasına permission: vip.ozel.ada ekleyin. Ardından vip grubuna vip.ozel.ada yetkisini ekleyin. sadece vipler o adaya erişebilecektir.

Takıma katılabilecek maksimum kişi için ise vip grubuna askyblock.team.maxsize.5 (5 yerine maksimum katılabilecek kişileri yazın.) yetkisini ekleyin.
SkyBlock config dosyası içerisinde vip ile alakalı bir şey yok.
Nerden bulabilirim?

Konfigürasyon dosyasından adaların her biri için permission ayarlamak mümkün. Tek yapman gereken istediğin adaya ekran görüntüsünde gösterdiğim gibi bir permission atamak, daha sonra bunu kullandığın GroupManager, PEX veya her ne kullanıyorsan oradan bu permission ı vermektir. İyi günler.
1527631055807.png

Konfigürasyon dosyasından adaların her biri için permission ayarlamak mümkün. Tek yapman gereken istediğin adaya ekran görüntüsünde gösterdiğim gibi bir permission atamak, daha sonra bunu kullandığın GroupManager, PEX veya her ne kullanıyorsan oradan bu permission ı vermektir. İyi günler.
Ekli dosyayı görüntüle 26917
Ekran Alıntısı.PNG dosyası içinde sekmeyi bulamadım Ctrl+f ile arattım yine çıkmadı versiyonunu güncelleyip tekrardan bakacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl