İYİ FORUMLAR...
● SkyBlock sunucusu açmayı düşünüyorum ve normal oyuncular ile vip oyuncuların adasının farklı olmasını istiyorum.
● Vip adasının ayarlamalarını mesela adasına max 5 takım arkadaşı alması gibi vs.
● Vip ve normal ada schematic dosyalarını nasıl ayarlarım.
● Teşekkürler...
İYİ FORUMLAR...
● SkyBlock sunucusu açmayı düşünüyorum ve normal oyuncular ile vip oyuncuların adasının farklı olmasını istiyorum.
● Vip adasının ayarlamalarını mesela adasına max 5 takım arkadaşı alması gibi vs.
● Vip ve normal ada schematic dosyalarını nasıl ayarlarım.
● Teşekkürler...
SkyBlock config dosyası içerisinde vip ile alakalı bir şey yok.ASkyBlock config`inden schematics: kısmına vip adanızı ekleyin. Ardından configteki vip adasına permission: vip.ozel.ada ekleyin. Ardından vip grubuna vip.ozel.ada yetkisini ekleyin. sadece vipler o adaya erişebilecektir.
Takıma katılabilecek maksimum kişi için ise vip grubuna askyblock.team.maxsize.5 (5 yerine maksimum katılabilecek kişileri yazın.) yetkisini ekleyin.
Konfigürasyon dosyasından adaların her biri için permission ayarlamak mümkün. Tek yapman gereken istediğin adaya ekran görüntüsünde gösterdiğim gibi bir permission atamak, daha sonra bunu kullandığın GroupManager, PEX veya her ne kullanıyorsan oradan bu permission ı vermektir. İyi günler.
Ekli dosyayı görüntüle 26917
Zaten default olarak gelmemekte, az üst satırlarda yazabileceğiniz parametreleri adam bizim için listelemiş, kendin eklersen sorun çıkmayacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 26918 dosyası içinde sekmeyi bulamadım Ctrl+f ile arattım yine çıkmadı versiyonunu güncelleyip tekrardan bakacağım.
Teşekkürler anladım.Zaten default olarak gelmemekte, az üst satırlarda yazabileceğiniz parametreleri adam bizim için listelemiş, kendin eklersen sorun çıkmayacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 26920
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!