Öncelikle eğer kendin bir paket yapamıyorsan hali hazırda satılan paketlerden veya ücretsiz paylaşılan bir paketi alıp kendine göre düzenleyebilirsin.Minecraft SkyBlock Sunucusu açmak istiyorum yardımcı olur musunuz. Uzun zamandır istiyorum birkaç kere plugin paketi yapmak istedim ama başaramadım istediklerimi yapamadım yardımcı olacak var mı nerden başlayabilirim
Cevabınız için teşekkürler ben zamanında açmıştım ozaman bukadar karışık değildi pluginler azda olsa bir kitlemiz vardı şimdi ise SkyBlock sunucusu istiyoruz ama pluginleri tam anlamıyla düzenleyemedik ekibim ile doğru adımlar atmam için verebileceğiniz plugin oluşturma kısmında verebileceğiniz tavsiye var mı kendim oluşturmak istiyorumÖncelikle eğer kendin bir paket yapamıyorsan hali hazırda satılan paketlerden veya ücretsiz paylaşılan bir paketi alıp kendine göre düzenleyebilirsin.
sonralıkla bir sunucu açmak için bir ekip toplamalısın kendine ekip topladıktan sonra ücretli/ücretsiz aldığın paketi indirip düzenlemeniz ve kendi özelliklerinizi kurmanız gerekli ardından bir vds ve domain alarak paketi vds'e yükleyip domaina bağlayın ve bir webscript alarak sunucunuzun web sitesini düzenleyin ardından sunucuyu beta olarak açın arkadaşlarınıza test ettirin bugları not alın ve bugları kapattıktan sonra tam anlamıyla açık hale getirin ve reklamları verebilirsiniz.
paralı plugin nerden alabilirizÖncelikle eğer kendin bir paket yapamıyorsan hali hazırda satılan paketlerden veya ücretsiz paylaşılan bir paketi alıp kendine göre düzenleyebilirsin.
sonralıkla bir sunucu açmak için bir ekip toplamalısın kendine ekip topladıktan sonra ücretli/ücretsiz aldığın paketi indirip düzenlemeniz ve kendi özelliklerinizi kurmanız gerekli ardından bir vds ve domain alarak paketi vds'e yükleyip domaina bağlayın ve bir webscript alarak sunucunuzun web sitesini düzenleyin ardından sunucuyu beta olarak açın arkadaşlarınıza test ettirin bugları not alın ve bugları kapattıktan sonra tam anlamıyla açık hale getirin ve reklamları verebilirsiniz.
Polymart, builtbybit veya da direkt spigot üzerinden satın alabilirsiniz lakin spigot sanırım sadece paypay ödemeleri kabul ediyor, eğer bir paypal hesabınız yoksa diğer seçenekleri de deneyebilirsiniz.paralı plugin nerden alabiliriz
yvkenan
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!