Bulundu Minecraft Skript Yazma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gojobey

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
5-6 tane creepypastası olan bir minecraft hayranıyım. creepypastamı ünlendirmek ve arkadaşlarıma şaka yapmak, bununla beraber de skript öğrenmek için size birkaç sorum olacak. Bir Alet yapmak istiyorum (bir toprak blogu vs. de olur sorun değil) bu alet ile birisine vurunca ona efekt gitsin istiyorum, bunun komutu, kodları nelerdir veya nasıl yapabilirim? ve bunu moderator olmadığım sunucularda da kullanabilir miyim?

Bunun için eklentiler de var lakin skriptle böyle birşey yapmak istiyorsan yapay zekalara istediğin özellikleri söyleyip bunu Minecraft skripti olarak yaz diyebilirsin.

Önerdiğim yapay zeka; ChatGPT

5-6 tane creepypastası olan bir minecraft hayranıyım. creepypastamı ünlendirmek ve arkadaşlarıma şaka yapmak, bununla beraber de skript öğrenmek için size birkaç sorum olacak. Bir Alet yapmak istiyorum (bir toprak blogu vs. de olur sorun değil) bu alet ile birisine vurunca ona efekt gitsin istiyorum, bunun komutu, kodları nelerdir veya nasıl yapabilirim? ve bunu moderator olmadığım sunucularda da kullanabilir miyim?
Merhaba aşağıda sana göre bir örnek kod bıraktım. Bunu kendine göre düzenleyip kullanabilirsin! :)
NOT: Eğer hata var ise lütfen belirt. Düzeltmeye çalışacağım! :))

Kod:
command /ver:
    permission: op
    permission message: yetkiniz yok
    trigger:
         give 1 dirt named "&d&lÖZEL TOPRAK" of looting 1 with lore "&börnek" to player

on damage:
    victim is player
    attacker is player
    if attacker's held item is "&d&lÖZEL TOPRAK":
        apply potion of regeneration 2 to victim for 3 seconds

Bunun için eklentiler de var lakin skriptle böyle birşey yapmak istiyorsan yapay zekalara istediğin özellikleri söyleyip bunu Minecraft skripti olarak yaz diyebilirsin.

Önerdiğim yapay zeka; ChatGPT
ChatGPT sana sadece örnek kodlar verebilir. Ayrıca verdiği kodlarda genellikle hatalar çıkıyor. Bunları da kendin düzenlemen gerekli. Skript öğrenip kendin kodlaman daha mantıklı ve daha yararlı.

ChatGPT sana sadece örnek kodlar verebilir. Ayrıca verdiği kodlarda genellikle hatalar çıkıyor. Bunları da kendin düzenlemen gerekli. Skript öğrenip kendin kodlaman daha mantıklı ve daha yararlı.
GPT-4 kullanıyorum ve herhangi bir sorunla yüzleşmedim henüz.
Hata bulursa da söylüyorum hatasını düzeltiyor.
Son olarak bende skript yazmaktan pek anlamıyorum ama GPT sağolsun güzel, güzel öğretiyor bana.
Düzgün bir argümanla yapay zekalar çok işe yarıyor, hala gpt'den yanayım :)

GPT-4 kullanıyorum ve herhangi bir sorunla yüzleşmedim henüz.
Hata bulursa da söylüyorum hatasını düzeltiyor.
Son olarak bende skript yazmaktan pek anlamıyorum ama GPT sağolsun güzel, güzel öğretiyor bana.
Düzgün bir argümanla yapay zekalar çok işe yarıyor, hala gpt'den yanayım :)
GPT-4'e para vermek yerine kendin öğren kendin gpt ol :D :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl